Tolvai Reni megmutatta a hasát: ezért elégedetlen kinézetével az énekesnő

Tolvai Reni énekesnő egy tőle szokatlan fényképpel jelentkezett be a közösségi oldalán.

tolvai-reni-coverkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Renitől már megszokhatták a rajongók és a kommentelők, hogy mindig nőies és szexi tartalmakkal rukkol elő a közösségi médiában.

A 31 éves énekesnő most egy őszinte posztot tett közzé: megmutatta, hogyan néz ki a hasa, amivel már egy ideje elégedetlen.

Tolvai Reni hasa 

A tükör előtt állva örökítette meg magát, sportmelltartóban és kapucnis pulcsiban pózolt a kamerának. Az elmúlt időszakban rengeteget fogyott, azonban úgy tűnik, még mindig nem teljesen elégedett a testével.

„Idén nyárig össze KELL jöjjön a szép poci, mar csak pár hónap van. Nem kocka hasat szeretnék, hanem lefelé csíkosat. Ez az egyik fogadalmam 2023-ra, a többi meglepi” - írta a posztjában, amelyet gyorsan elleptek a kommentek. 

„Meglesz az a beach body, a kitartó munka mindig meghozza a gyümölcsét!”

„Csodálatos vagy így is, de én szurkolok neked!” - írta egy rajongó.

Szabó Eszter szőke hajjal

A 2005-ös széria negyedik helyezettje, Szabó Eszter szintén azon tehetségek táborát erősítette, akik nem csak hangjukkal, öltözködésükkel is felkeltették a nézők kíváncsiságát: minden produkcióját valamilyen feltűnő kalappal a fején adta elő. Az énekesnő friss képeit elnézve szinte hihetetlen, hogy azokon és a Megasztár archív felvételein ugyanaz az ember szerepel. Elképesztően sokat változott az elmúlt 18 év során, például fekete frizuráját szőke hajzuhatagra cserélte.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük