Ráismersz Tolvai Renire göndör hajjal? Friss fotóján mintha nem is őt látnánk
Tolvai Renit ennyire göndör tincsekkel szinte alig ismertük fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Renit a 2010-es Megasztárban rövid, platinaszőke hajjal ismerte meg az ország: a TV2-s tehetségkutató ötödik évadának győztese nem volt elégedett azzal a frizurával, amit a produkció szakemberei erőltettek rá.

Amikor szerződése már nem kötelezte semmire, visszatért a vörös hajszínhez, és megnövesztette tincseit.

Tolvai Reni göndör hajjal

A 30 éves sztárt azóta is a vörös különböző árnyalataival láthatjuk. Hajhossza félhosszú, de gyakran viselt hosszú póthajat. Különböző fotózásokon, műsorokban és klipjeiben szerepelt szögegyenes tincsekkel, lágyan aláomló loknikkal, nemrég pedig olyan göndör fürtökkel, hogy alig volt felismerhető.

Kicsit emlékeztetett Beyoncéra az Astin Powers című vígjátékból, aki a filmben csigás hajkoronát viselt.

Tolvai Reni többször is öltött már magára olyan küldőt, amivel az amerikai sztárra emlékeztetett. Februárban egy szexi, karamellbarna latexkreációban pózolt több fotón, amire sokan azt írták, úgy néz ki, mint Beyoncé.

Nem véletlenül, hiszen egy, a huszonnyolcszoros Grammy-díjas énekesnő nevével fémjelzett darabba bújt.

Tolvai Reni édesanyja

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fiatalos Tolvai Reni édesanyja, Georgetta. A kommentelők agyondicsérték az 55 éves asszonyt, volt, aki lánya barátnőjének hitte első pillantásra. Noha nem láthatjuk sokszor együtt őket, az egyértelmű, hogy különleges kapcsolat van kettejük közt.

Ezt is szeretjük