Sáfrány Emese mentette meg Inti életét: a TNT sztárja súlyos szívbetegséggel került kórházba

Inti szíve olyan állapotban volt, hogy ha Sáfrány Emese nem viszi orvoshoz, nagyobb baj is történhetett volna.

TNT Inti kórházba került
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Zuber Krisztián, vagyis Inti szerint a szerelme, Sáfrány Emese mentette meg az életét azzal, hogy orvoshoz vitte. 

A szakemberek azt mondták, pár nappal később már lehet, nem bírta volna a szíve a terhelést. 

TNT Inti kórházba került

Intiről pénteken posztolta Dobrády Ákos, a TNT énekese, hogy a hétvégi koncerteken nem tud részt venni, mert kórházba került. „Inti sajnos a hétvégi koncerteken nem tud részt venni Velünk, mert gyermekkora óta tartó szívbetegséggel küzd, ami az utóbbi időben felerősödött, ezért kórházi kezelésre szorul” - írta.

- Emese megmentette az életemet, ha nem cipel el orvoshoz, nagyobb baj is lehetett volna. Nagyon hálás vagyok neki - árulta el a Blikknek Inti, aki Sáfrány Emesével alkot egy párt, erre július elején derült fény.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A légtornásznak horvátországi nyaralásukon feltűnt, hogy Inti séta közben elfárad, éjszaka nehezebben kap levegőt, és megugrik a pulzusa. Mivel kicsit meghízott, eleinte azt gondolták, azért, mert a megismerkedésükkor leszokott a dohányzásról. Miután a zenész már aludni sem tudott, ő javasolta, hogy vizsgáltassa ki magát. Kiderült, felerősödött a gyerekkorában diagnosztizált szívritmuszavara. 

- Gondoltam a kardiológusra, de a nehézlégzés miatt tüdővizsgálatra mentünk. Az ultrahang után mondta az orvos, hogy nagy a baj, most azonnal menjünk kórházba, vagy hívnak mentőt.

- A kórházban közölték velünk, jó, hogy bejöttünk, mert pár napon belül visszafordíthatatlanná romolhatott volna az állapota. A szívének nagyjából a húsz százaléka működött csak, ami azt jelenti, már csak az alapfunkciókat látta el. Ráadásul hétvégén ment volna a TNT-vel koncertezni, ha azt végigugrálja, elképzelhető, hogy nem bírta volna a szíve. 

Inti egyelőre injekciókat és gyógyszereket kap, még nem tudni, mikor hagyhatja el a kórházat, egyelőre az orvosoknak be kell állítaniuk a gyógyszereit. 

Kulcsár Edina dögös ruhában a nyaraláson

Kulcsár Edina és G.w.M. Görögországban nyaraltak. Idilli hajókázásukról posztoltak közös fotót: Zákinthosz szigeténél húzták fel a horgonyt, hogy együtt ringatózzanak az éteri szépségű, átlátszó vízen. Nem csak a táj szépségében gyönyörködtek a követőik, a szépségkirálynő dögös ruhája is sokaknak elnyerte a tetszését.

Kulcsár Edina dögös ruhába bújt a görög nyaraláson: G.w.M. le sem tudta venni róla a kezét

Kulcsár Edina és rapper kedvese Zákinthoszon hajókázás közben készítettek magukról közös fotót.

Elolvasom

Cover-fotó: Facebook/Dobrády Ákos, Instagram/Sáfrány Emese

Ezt is szeretjük