Ő Baronits Gábor gyönyörű barátnője: a fitnessmodellel szép párt alkotnak

Baronits Gábor és Oczella Eszter a Totem című túlélő-reality forgatásán kerültek közel egymáshoz.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Baronits Gábor és párja, Oczella Eszter mindketten megmérettették magukat a TV2 Totem című túlélő-realityjében, amelyet a csatorna 2021 augusztusában tűzött műsorára. Bár végül nem ők lettek az első helyezettek, mégis győztesként távoztak a show-ból, szerelmet nyertek.

Sokáig titokban tartották a párkapcsolatukat. 2021. augusztus 28-án végül egy csókot váltós fotóval tudatták az Instagramon, valóban szerelmesek. Azóta is kerülik a rivaldafényt, de a Mokkával kivételt tettek. Képernyőn keresztül is sugárzott róluk, micsoda álompárt alkotnak.

Baronits Gábor párja

A gyönyörű fitnessmodellel nem csak külsőre passzolnak, nagy az összhang közöttük, és mindenben támogatják egymást. Az elmúlt időszakban különösen a Jóban Rosszban egykori sztárjának kellett mindenben segítenie barátnőjét, aki bronzérmes lett egy portugál fitnessversenyen.

baronits-1
Fotó: TV2/Mokka

Egy ilyen megmérettetést komoly, több hónapig tartó felkészülési időszak előz meg. Baronits Gábor nem csak abban segítette szerelmét, hogy kiutazott vele, ő volt a legnagyobb lelki támasza.

- Nagyon sokat segít Gábor. Viszonylag önálló vagyok az élet minden területén, de nagyon stresszelős típus. Egy ilyen versenyhelyzet és felkészülés a legjobban lelkileg, illetve szellemileg visel meg: bármin ki tudok akadni - árulta el Eszter a műsorban, majd hozzátette, ilyenkor mindennél többet jelent, hogy kedvese nyugodtságot áraszt magából.

baronits-2
Fotó: TV2/Mokka

Vastag Csaba új párja

Az énekes új szerelme, Evelin nemcsak bombázó, hanem nagyon művelt, talpraesett nő, aki három nyelven beszél anyanyelvi szinten, saját vállalkozást vezet, fontos számára, hogy egyedül is megálljon a lábán. Kapcsolatuk szerelem volt első látásra, és legalább négy gyereket terveznek.

Vastag Csaba címlapon új barátnőjével: a gyönyörű Evelinnel már össze is költöztek

Vastag Csabára rátalált a szerelem. Hónapok óta együtt él barátnőjével, Evelinnel, a közös jövőt is vele képzeli el.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük