A mi kis falunk Joli nénije és Bujtor István szerelméből sosem lett házasság: 10 évig voltak együtt
Tímár Éva színésznő és Bujtor István tíz évig szerették egymást, a sorozatsztár elárulta, miért nem házasodtak sosem össze.

tímár-éva-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tímár Évát a nézők A mi kis falunk című sorozatból ősz hajú, pletykás Joli néniként ismerhették meg.

A 82 éves sorozatsztár tíz évig volt együtt az Ötvös Csöpi-filmek legendás színészével és rendezőjével, Bujtor Istvánnal. A Storynak elárulta, hogy valójában miért nem házasodtak össze sosem szerelmével.

Tímár Éva és Bujtor István szerelme

A Jászai Mari-díjas színésznő elmesélte, hogy mindig kiváló férfiakkal volt együtt, azonban egyikük sem volt alkalmas a hosszú távú kapcsolatokra. 19 éves volt, amikor Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónak kimondta a boldogító igent, a házasságuk azonban csak pár évig működött.

timar-eva-kep
Fotó: MTI/Zih Zsolt

- Kiváló férfiakkal éltem együtt, csak hosszú távú kapcsolatra alkalmatlanok voltak. Habár Bujtor Istvánnal tíz évig szerettük egymást. A hatvanas években több filmben szerepeltünk, Pécsett is együtt játszottunk, boldog, szép évek voltak, ennek ellenére huszonévesen egyikünkben sem merült fel, hogy összeházasodjunk.

A színésznő szépen emlékszik vissza az együtt töltött időkre, Bujtor Istvánnal barátsággal intettek búcsút egymásnak.

timar-eva-kepe
Fotó: MTI/Zih Zsolt

- Barátként váltunk el, ha öröm, bánat ért, hívtuk egymást, ott voltam minden filmpremierjén, és a feleségeit is ismertem, tudtunk egymás boldogságának örülni.

Kerekes József és felesége

A mi kis falunkban Kerekes József Bakit, az imádott közmunkást alakítja, aki, amint kinyit a kocsma, be is tér, hogy legurítson egy kupicával. A sorozatban ez vetett véget a házasságának, az életben ezzel szemben nem is lehetne kiegyensúlyozottabb a magánélete. 17 évvel fiatalabb, színésznő feleségével 2004 óta élnek boldogan. Házasságukból két gyermekük született, Luca 2010-ben, Ábel 2013-ban látta meg a napvilágot.

Cover-kép: RTL/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük