A mi kis falunk Bakija és színésznő felesége: imádja a 17 évvel fiatalabb Petrát

Kerekes József és felesége a Puskin Mozi nézőterén lőttek egy imádni való szelfit.

Kerekes József és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A mi kis falunkban Kerekes József Bakit, az imádott közmunkást alakítja, aki, amint kinyit a kocsma, be is tér, hogy legurítson egy kupicával. A sorozatban ez vetett véget a házasságának, az életben ezzel szemben nem is lehetne kiegyensúlyozottabb a magánélete.

17 évvel fiatalabb, színésznő feleségével 2004 óta élnek boldogan. Házasságukból két gyermekük született, Luca 2010-ben, Ábel 2013-ban látta meg a napvilágot.

Kerekes József és felesége

A hatvanéves színész általában munkáiról posztol a közösségi oldalaira: a sorozat forgatásáról is rakott már ki képet, családtagjait viszont nem nagyon mutatja meg. A Magyar hangja… című film bemutatóján tett kivételt. A Puskin Mozi nézőterén csinált egy szelfit Petrával.

A mosolygós képről árad a harmónia, ami nem véletlen. Még a problémákat is humorral kezelik. Például, hogy Kerekes József a sok forgatás, szinkron és színházi munkái miatt sokszor van távol otthonról.

- Könnyen felhúzza magát, felemeli a hangját, néha előbb beszél, mint kellene, és nem is a pontosság mintaképe. De haragudni pár percig lehet csak rá. Elüt egy poént, és nevetünk. És már azt is megszoktam, hogy évente két, talán három alkalommal tud romantikus lenni. Ha meg azt látom, ahogyan játszik, bolondozik a szőnyegen a gyerekekkel, és egy húron pendül velük velem szemben, és ez sokszor van, akkor azt érzem, három gyerek anyja vagyok. De nem baj, én így szeretem! - mesélte a színésznő a Story.hu interjújában 2022 februárjában.

Szifon felesége a valóságban

Lévay Viktória alakítja a közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő, fotóiról nem mondanánk meg, hogy őt látjuk a sorozatban.

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

A mi kis falunkban a közmunkás Szifon felesége: valójában gyönyörű nő Lévay Viktória

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük