A mi kis falunk Bakija és színésznő felesége: imádja a 17 évvel fiatalabb Petrát
Kerekes József és felesége a Puskin Mozi nézőterén lőttek egy imádni való szelfit.

kerekes-józsef-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A mi kis falunkban Kerekes József Bakit, az imádott közmunkást alakítja, aki, amint kinyit a kocsma, be is tér, hogy legurítson egy kupicával. A sorozatban ez vetett véget a házasságának, az életben ezzel szemben nem is lehetne kiegyensúlyozottabb a magánélete.

17 évvel fiatalabb, színésznő feleségével 2004 óta élnek boldogan. Házasságukból két gyermekük született, Luca 2010-ben, Ábel 2013-ban látta meg a napvilágot.

Kerekes József és felesége

A hatvanéves színész általában munkáiról posztol a közösségi oldalaira: a sorozat forgatásáról is rakott már ki képet, családtagjait viszont nem nagyon mutatja meg. A Magyar hangja… című film bemutatóján tett kivételt. A Puskin Mozi nézőterén csinált egy szelfit Petrával.

A mosolygós képről árad a harmónia, ami nem véletlen. Még a problémákat is humorral kezelik. Például, hogy Kerekes József a sok forgatás, szinkron és színházi munkái miatt sokszor van távol otthonról.

- Könnyen felhúzza magát, felemeli a hangját, néha előbb beszél, mint kellene, és nem is a pontosság mintaképe. De haragudni pár percig lehet csak rá. Elüt egy poént, és nevetünk. És már azt is megszoktam, hogy évente két, talán három alkalommal tud romantikus lenni. Ha meg azt látom, ahogyan játszik, bolondozik a szőnyegen a gyerekekkel, és egy húron pendül velük velem szemben, és ez sokszor van, akkor azt érzem, három gyerek anyja vagyok. De nem baj, én így szeretem! - mesélte a színésznő a Story.hu interjújában 2022 februárjában.

Szifon felesége a valóságban

Lévay Viktória alakítja a közmunkás Szifon feleségét, Marcsit, akit a férje következetesen Évának hív. A színésznő a való életben egy gyönyörű, nagyon csinos nő, fotóiról nem mondanánk meg, hogy őt látjuk a sorozatban.

Képes összeállításunkban nemcsak az ő átalakulását láthatod, hanem A mi kis falunk több szereplőjének sorozatbeli és civil képét is. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

Ezt is szeretjük