Ő volt Zorán nagy vetélytársa a Ki mit tud?-ban: a Voice-ban tért vissza 60 év után

Az 1963-as Ki mit tud? versenyzője is feltűnt a The Voice ötödik adásában.

Ki mit tud? versenyző a The Voice-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az RTL-en futó The Voice ötödik adásában még Miklósa Erikát is elvarázsolta a 78 éves Dell’ Amico Romeo Alberico, aki öt évtizeden át Olaszországban építette zenei karrierjét.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a férfi hazai színpadon bizonyíthatott.

A Voice-ban tért vissza a Ki mit tud? versenyzője

Az olasz-magyar származású férfi részt vett az 1963-as Ki mit tud? versenyén. A kulturális ifjúsági tehetségkutatóban második lett abban az évben, az első hely Zoránt illette meg. A verseny után hatvan évvel a The Voice színpadán énekelt.

Bár egyik coach sem fordult meg a produkció alatt, azonban a dal végén Miklósa Erika elmondta, mennyire elragadta őt az itáliai életérzés, amit elhozott a stúdióba. Mint kiderült, 2013-ban tért vissza Magyarországra, jelenleg Szombathelyen él, előtte Milánóban élt, és énekléssel foglalkozott.

Az 1963-as Ki mit tud?-dal indult meg a zenei karrierje.

- A Zorán ütött ki, de a közönség meg visszaszavazott, akkor nagy szerencsém volt a Frank Sinatrával együtt énekelni a My Wayt 1971-ben.

Miután ezeket az információkat elárulta magáról, Miklósa megnyomta a gombot. Manuel megkérdezte tőle, hogy ilyen életúttal miért jelentkezett a műsorba, erre Alberico rávágta, hogy az első tévés szereplésének hatvanadik évfordulója alkalmából tette ezt meg.

Curtis párja bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bombázó bikiniben Curtis párja, Judit. 

Curtis párja nagyon dögös bikiniben: a sportoló Judit alakja irigylésre méltó

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: RTL/Szabó Gábor

Ezt is szeretjük