Trokán Nóra közleményt adott ki: a húga kínos Voice-szereplése után ezt írta

Trokán Nóra őszinte posztjára sorra érkeztek a kommentek.

ptrokannora

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nóra húga, a 25 éves Magyar Elektra az RTL The Voice című műsorában mérettette meg magát, a Hooligans egyik legismertebb dalával szeretett volna bizonyítani.

Szereplése kínosra sikeredett, egyik coach sem fordult meg neki a hangja hallatán, még a nővére sem. Ahogyan arról már korábbi cikkünkben írtunk, a sztárcsemete nagyon rosszul élte meg, hogy nem jutott tovább. Sírva fakadt a színpadon, és elárulta, hogy nagyon nehéz két ilyen tehetséges testvér mellett bizonyítania.

Trokán Nóra közleménye a húgáról

Trokán Nóra a műsorban igyekezett megnyugtatni húgát, még egy közleményt is kitett a közösségi oldalaira. Ebben leírta, hogy hogyan érez a történtekkel kapcsolatban, és nagyon büszke Elektrára, aki még keresi az útját.

„Amikor elvállaltam ezt a műsort tudtam, hogy lesznek embert próbáló pillanatok. A mai adás erre a bizonyíték. Kemény volt a húgomnak is és nekem is, de mint eddig sok mindent, ezt is megoldjuk együtt. Bárhogy is alakult a mai műsor, én büszke vagyok rá, hogy szembenézett a legnagyobb szorongásával és megpróbálta megmutatni egy ilyen speciális helyzetben, hogy mekkora tehetség és küzdés lakozik benne, ami most a helyzet óriási nyomása alatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A mi családunkban a jelszó, hogy minden okkal történik. Hiszem, hisszük, hogy ennek is oka van és majd kiderül, hogy mi, talán nem is olyan sokára” - írta a bejegyzésében az énekesnő.

A kommentelők közül többen támadták a Voice sztárját, sokak szerint egyáltalán nem volt támogató a húgával. Akadt olyan rajongó is, aki azt írta, hogy szerinte féltékeny volt Trokán Nóra, ezért nem juttatta tovább Elektrát. Többen azonban a védelmükbe vették, szerintük objektíven kezelte a helyzetet.

„Sajnos a viselkedéseden, az arcjátékodon, nem az jött le, hogy "Hú, de mennyire szeretem én a kis hugicámat". Mesteri színésznő vagy, az biztos!”

„Nagyon szép tehetséges kislány. Ahogy Nóri kezelte a helyzetet, az nem volt szimpatikus.”

„A húgod nagyon tehetséges és szép hangja van. Nem ebben a műsorban, de fogjuk még hallgatni a dalait. Ez biztos. Te meg olyan voltál, mintha féltékeny lettél volna rá. Gratulálok neki, engem meggyőzött és szerintem sok más embert is” - írta egy kommentelő.

"Rettenetesen kínos volt Nórinak kezelni ezt a hisztit. Nem fordultak meg a többiek - mert nem volt jó. Nem fordult meg Nóri, mert felismerte a húgát és nem tehette meg, hogy csak ő forduljon meg, egyengesse a húga útját. Közben Ő nyilván van füle - hallja, hogy nem jó. Elektra/Réka...egy nyílt színi hisztivel jutalmazta ezért a nővérét, és hogy ő nem tehet róla, hogy ilyen testvérei vannak!" - védte egy másik hozzászóló Trokán Nórát. 

Trokán Nóra Cannes-ban

Trokán Nóra dögös és lehengerlő volt egyszerre Sármán Nóra divattervező fekete ruhakölteményében.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük