Trokán Nóra nem vett melltartót az átlátszó estélyi alá: a cannes-i filmfesztiválon lepipálta a hollywoodi dívákat

Trokán Nóra dögös és lehengerlő volt egyszerre Sármán Nóra divattervező fekete ruhakölteményében.

Trokán Nóra Cannes-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Trokán Nóra az Instagram-oldalán gyönyörű képeket osztott meg az idei cannes-i filmfesztiválról: ő is tiszteletét tette a francia Riviérán - az egyik szettjében olyan dögös volt, hogy a hollywoodi dívákat is lepipálta a kommentelők szerint.

Két összeállítást is mutatott a világ egyik legnívósabb filmes eseményéről, mindkettőt Sármán Nóra divattervező álmodta meg.

Trokán Nóra Cannes-ban

Az egyik egy hófehér, egyszerű szabású, testhezálló ruha volt. A másik egy fekete, áttetsző anyagból készült kreáció. Nem vett melltartót a darab alá, így az összhatás mérhetetlenül dögös lett. Összesen öt képet illesztett a bejegyzésbe, lapozz a továbbiakért a fehér nyílra kattintva.

A fehér szettben is sugárzó volt, de a hozzászólások alapján követői között a fekete ruhaköltemény vitte a prímet. A nőies kisugárzást csak fokozta, hogy a különleges darab hátul teljesen nyitott volt, elöl pedig tolldíszítés takarta viselője dekoltázsát.

Akadt, aki csak annyit írt a poszthoz, hogy brutál - jelezve, mennyire ütősen festett a színésznő, más a már említett hollywoodi sztár jelzővel élt, míg volt, aki a fehér ruhában egy angyalhoz hasonlította.

Nézd meg, az RTL műsorvezetője mit viselt Cannes-ban!

A kommentelőknek nagyon bejött a ruhája, azt írták, lélegzetállító benne, és nagyon illik hozzá. Elképesztőnek is nevezték a rózsaszín-barack, virágokkal díszített kreációt, melynek szoknyarésze virágszirmokat idézett. 

Az RTL műsorvezetőnője a cannes-i filmfesztiválon: lélegzetállító ruhában jelent meg

Schumacher Vanda, a a BeleValóVilág és a Való Világ műsorvezetője megjelent a cannes-i filmfesztiválon.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük