Az RTL műsorvezetőnője a cannes-i filmfesztiválon: lélegzetállító ruhában jelent meg

Schumacher Vanda, a BeleValóVilág és a Való Világ műsorvezetője megjelent a cannes-i filmfesztiválon.

schumacher-vanda-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Schumacher Vanda is megjelent a cannes-i filmfesztiválon, az RTL műsorvezetője az Instagram-oldalán osztott meg fotókat. 

2017-ben az Éjjel-nappal Budapest Lilijeként lett ismert, később felbukkant a csatorna több sorozatába, így A tanárban, a Keresztanyuban vagy a Hotel Margaretben. 

Schumacher Vanda Cannes-ban

Schumacher Vanda 2020-ban a BeleValóVilág műsorvezetője lett, 2022-ben szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben, 2022 decemberében pedig ő váltotta Nádai Anikó a Való Világ 11. évadának műsorvezetőjeként. Idén a Celebrandi című párkereső műsor egyik szereplőjeként láthatjuk.

A 24 éves lány sokat utazik, közösségi oldalán mesés külföldi helyszínekről szokott bejelentkezni. A legutóbbi posztja Franciaországban készült, ahol a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál egyik rendezvényéről posztolt képeket. 

A kommentelőknek nagyon bejött a ruhája, azt írták, lélegzetállító benne, és nagyon illik hozzá. Elképesztőnek is nevezték a rózsaszín-barack, virágokkal díszített kreációt, melynek szoknyarésze virágszirmokat idézett. 

Novák Katalin ruhája Károly király koronázásán

Novák Katalin köztársasági elnök és férje is részt vettek III. Károly király koronázásán a londoni Westminster-apátságban. Ezüstkékbe öltözött, míg a Buckingham-palotába egy aranyosan csillogó ruhát viselt.

Cover-fotó: RTL KETTŐ

Ezt is szeretjük