Ő váltja Nádai Anikót a Való Világ műsorvezetőjeként: már ismerős lehet a nézőknek

Nádai Anikó távozása után sem marad női műsorvezető nélkül a Való Világ.

A Való Világ új műsorvezetője
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December kilencedikén robbant a hír, miszerint Nádai Anikó nem vezeti tovább Puskás Peti váltótársaként a Való Világ 11. évadát.

A tévés a közösségi médiában indokolta a döntését. Közleményében azt írta, bár nehezen hozta meg a döntést, be kellett látnia, hogy két kicsi gyermek mellett még nem állt készen a feladatra.

A Való Világ új műsorvezetője

"A hír igaz. Ma vezetem utoljára a Való Világot. Be kellett lássam, bármennyire is nehéz volt, hogy nem állok készen még a visszatérésre, a gyerekeknek szükségük van rám. Nehéz volt, mert maximalista vagyok és szeretem a kihívásokat, de szerencsére az RTL mindenben támogatott és figyelembe vették a kérésem" - fogalmazott az Instagramon.

A csatorna ma közleményt adott ki, amelyből kiderült, ki váltja Nádai Anikót a realityben. A nézők számára nem idegen arc köszön majd vissza, a BeleValóVilágból már ismert Schumacher Vanda lesz a Való Világ új női műsorvezetője.

vanda
Fotó: RTL Kettő/Való Világ

A BeleValóVilágban is történt egy csere. Azzal, hogy Schumacher Vanda lett a napi összefoglalók és élő show-k háziasszonya, az ő helyére is kellett valaki. A 10. Való Világ, illetve a Celeb vagyok, ments ki innen! sztárja, Balázs Merci lesz látható mostantól a háttérműsorban.

Nádai Anikó bakija

A Való Világ 11 első összefoglalójában Nádai Anikó volt a háziasszony. Baki csúszott azonban az adásba, ami jó néhány kínos pillanatot okozott a műsorvezetőnek.

Nádai Anikó bakijával van tele a net: ez történt vele élő adásban

Nádai Anikónak a Való Világ 11 évadának első összefoglalója közben kellett elképesztően kínos pillanatokat átélnie.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL Kettő/Való Világ

Ezt is szeretjük