Nádai Anikó bakijával van tele a net: ez történt vele élő adásban

Nádai Anikónak a Való Világ 11 évadának első összefoglalója közben kellett elképesztően kínos pillanatokat átélnie.

Nádai Anikó bakija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2022. november 20-án 11. alkalommal nyíltak meg a Való Világ villájának kapui: a vasárnapi beköltözőshow során nyolc fiatal vonult be a luxusbörtönbe, hogy mostantól kamerák kövessék végig minden percüket.

Tegnap este sor került az első összefoglalóra is, amelynek Nádai Anikó volt a háziasszonya. Baki csúszott azonban az adásba, ami jó néhány kínos pillanatot okozott a műsorvezetőnek.

Nádai Anikó bakija

Nádai Anikó felkonferálta a jelenetet, amelyen a villalakók beköltözését láthatták volna a nézők. El is indult a felvétel, de csak egy pillanatra. A képernyőn ezután a műsorvezető jelent meg hang nélkül, láthatóan feszülten. Fogta a fejét valami miatt és idegesen magyarázott valamit, amit a nézők nem hallhattak.

@creativide Kis bakika, Anikó élő adásban problémázik🤪🥶👀 #valovilag #valovilag11 #nadaianiko #rtl2 #foryou #foryoupage #fy #fyp #nekedbe #nekedbelegyen #pusztuljonforyouba ♬ eredeti hang - creativide

A videó futótűzként terjedt el a TikTokon azzal a címmel, hogy Nádai Anikó élő adásban akadt ki. A kommentelők közül mindenki azt találgatta, mitől ment fel benne ilyen rövid idő alatt a pumpa. Egyesek azt hitték, hogy a versenyzőkre volt mérges, mások szerint valami technikai gikszer volt a háttérben.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Végül maga Nádai Anikó öntött tiszta vizet a pohárba. A közösségi oldalain keresztül mesélte el, mi történt pontosan a stúdióban.

Azt írta, először nem örült annak, hogy mém lett belőle a platformon, de viccesen konstatálta, hogy a bakija nagyobb visszhangot keltett, mint a labdarúgó-világbajnokság.

nádai
Fotó: RTL Kettő/Való Világ

"Akár össze is lehetne keverni, tegnap este én voltam a part mentén az edző, akire nem hallgatnak a játékosai. Viccet félretéve, adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge" - fogalmazott a bejegyzésben.

Erős Antónia ruhabakija a Híradóban

Erős Antónia ruhabakiját nem láthatták a nézők az esti Híradóban. A profi stylistcsapat mindent megtett annak érdekében, hogy a műsorvezető szettjébe becsúszott gikszert még az adás kezdete előtt orvosolni tudják.

Erős Antónia ruhabakija a Híradóban: a szexi darabot utolsó pillanatban mentették meg

Erős Antónia az Instagramon mutatta meg, mi történt a miniruhával, amit az RTL Klub Híradó pénteki adásában viselt.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL Kettő/Való Világ

Ezt is szeretjük