Kukkants be Manuel otthonába! Az énekes először engedett kamerákat a lakásába

Manuel igazi legénylakásban éli a mindennapjait, cipőgyűjteményétől egyenesen leesett az állunk.

manuell-coveren67

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Voice coacha, Manuel azok közé a hírességek közé tartozik, akik igyekeznek minél jobban óvni a magánéletüket a kíváncsi tekintetek elől. Az énekes mindeddig nem engedett bepillantást abba, hogy hol él.

A rajongók nagy örömére azonban a Fókusszal most kivételt tett, és megmutatta, milyen az otthona. Sportcipők, személyes emléktárgyak és egyediség - ezekkel a szavakkal tudnánk a legjobban jellemezni a lakását.

Manuel otthona

Az énekes otthonába lépve egy tágas nappali és amerikai típusú konyha fogadja a kíváncsi szemeket. Az egész életteret a bengáli macskája kényelme és sajátos ízlése szerint rendezte be. Kaparófák, cicajátékok és puha szőnyegek teszik még komfortosabbá az életterét.

manuel8
Fotó: RTL/Fókusz

A lakásban találhatóak személyes tárgyak és emlékek: több, rajongótól kapott festmény és rajz látható az otthona különböző pontjain, amelyek többségén ő látható koncertezés közben. Hófehér falán egy művészi, egyedi képet láthatunk, amely egyfajta emlékfalként funkcionál.

- Van itt minden, ami fontos, és személyes kötődéssel bír. Rajta van például a Marics Petinek a bankkártyája is, ami már nem tudom, hogyan került hozzám. Rengeteg dolgot tettem fel a falra, minden, ami itt van, az emlék. A rajongóktól pedig sokszor kapok festményeket vagy rajzokat, aminek mindig nagyon örülök, és igyekszem őket kitenni a falra is.

manuell
Fotó: RTL/Fókusz

Ami már elsőre feltűnő lehet a szemfüleseknek, az a rengeteg mennyiségű cipő, amelyek az előszobájában kaptak helyet. Több százezret érő gyűjteménye számára a mindene, az énekes imádja a különlegesebb darabokat, és képtelen ellenállni nekik utazásai során. Bármerre is jár, mindig beszerez egy új cipőt, amellyel az egyéniségét fejezi ki.

- Rengeteg cipőm van, minden utazásom során vásárolok egyet a dizájnboltok egyikében. Van, amit például New Yorkban vettem, és még egyáltalán nem is volt rajtam, most fogom felavatni majd a Budapest Parkban. 

mani
Fotó: RTL/Fókusz

Puskás Peti és Dallos Bogi kertje

Puskás Peti és Dallos Bogi kertje igazi paradicsom nyáron. A kommentelők is szétdicsérik az Instagramon.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: RTL/The Voice

Ezt is szeretjük