Tápai Szabina gyönyörű a képernyőn: több év kihagyás után ezért tért vissza

Tápai Szabina évek óta nem szerepelt egy műsorban sem, most ezért vállalta a felkérést.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tápai Szabina hosszú idő után ismét egy tévéműsorban szerepel: a VIASAT3 Troll a konyhában című kulináris krimijében láthatjuk a héten. 

A válófélben lévő sztár a Blikknek azt mesélte, először erre a felkérésre is nemet mondott, de végül a készítők, akiknek nagy részét régóta ismeri, meggyőzték. 

Tápai Szabina és a Troll a konyhában

Tápai Szabina versenyzett A Nagy Duettben, Kucsera Gábor szintén látható volt a TV2 szórakoztató műsorában, korábban megnyerte a csatorna A sztárok a fejükre estek című műsorát, második lett A Farm VIP első évadában, együtt láthattuk őket az Édes Élet című realityben vagy a Drágám, add az életed! című sztárpáros vetélkedőben. 

tapai-szabina2
Fotó: VIASAT3/Fábián Bori

Az egykori válogatott kézilabdázó 2020 februárjában Palikék Három Igazság című műsorában beszélt arról, hogy az Édes Élet realityben való szereplés nem tett jót a kapcsolatuknak, sok konfliktust okozott, ezért is döntöttek úgy, hogy bár külön-külön továbbra is szerepelnek, ha olyan felkérést kapnak, de együtt nagy valószínűséggel nem állnak már kamera elé.

Idén februárban az egykori válogatott kézilabdázó reagált a pletykákra, miszerint jó ideje hullámvölgyben van a házassága: közölte, tíz év házasság után válnak Kucserával, nyolc hónapja nem is élnek együtt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A háromgyerekes édesanya hosszú idő után a Troll a konyában című főzős műsorban tér vissza a képernyőre. 

- Évek óta nem szerepeltem semmilyen műsorban. Úgy éreztem, eleget bohóckodtam már a tévében, és kicsit elegem is lett. Másrészt szinte minden nagyobb produkcióban megfordultam már - mondta a Blikknek. 

tapai-szabina
Fotó: VIASAT3/Fábián Bori

Örül, hogy hagyta magát meggyőzni a készítőknek, mert valóban szórakoztatóak voltak a felvételek. Fontos volt számára továbbá, hogy egyedi legyen a produkció, amiben részt vesz, legyen benne kihívás, és legyen elég ideje a gyerekeire. 

- Már nem mindenáron akarok tévézni, és szerencsére nem is vagyok hozzá kötve, más területeken építem a karrieremet: viszem a divatmárkámat, végzem a marketingmunkáimat, és lett egy civil állásom is egy cégnél. Bár sok mindennel foglalkozom, ezek tökéletesen beilleszthetők a családi életembe - vallotta be a 37 éves sztár.

Nézd meg Tápai Szabinát szexi miniruhában!

Harmadik gyermeke születése óta nem láttuk vörös szőnyeges eseményen, de tavaly októberben a Just Clear Award Gálán ő is tiszteletét tette. Nem távozott üres kézzel, egy díjat is átvehetett az est folyamán. 

Ezt is szeretjük