Tápai Szabina szexi miniruhában ment a gálára: elővette a dögös oldalát
Tápai Szabina a Just Clear Award gáláján nagyon szexi volt a virágos miniruhában.

tapai-szabina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tápai Szabinát harmadik gyermeke születése óta nem láttuk vörös szőnyeges eseményen, de a szerda este a Várkert Bazárban megrendezett Just Clear Award Gálán ő is tiszteletét tette. 

A 36 éves sztár nem távozott üres kézzel, egy díjat is átvehetett az est folyamán. 

Tápai Szabina miniruhában

Tápai Szabina férjét, Kucsera Gábort három gyermekkel ajándékozta meg: Bence fiuk 2013 októberében, Milla lányuk 2018 novemberében, Bella 2021 júniusában született meg. A legkisebb gyermeke születése óta tudatosan visszavonult a rivaldafényből, csak ritkán szerepel, ám Magyarország egyetlen fitnesz- és életmód-díjátadóján megjelent. 

tapai-szabina1
Fotó: Profimedia

„Tegnap este a Just Clear Award díjátadón, egy díjat vehettem át. Nagyon köszönöm. Mióta nem sportolok ez volt az első íj, amit nyertem, vagy egyáltalán jelöltek. Nagyon hálás vagyok. Elhangzott a gálán Bara Csaba szervezőtől az a mondat. Az itt ülő embereknek, hatalmas ereje van, nagyon nagy hatással vannak az emberekre és tömegeket tudnak megmozgatni. Köszönöm nektek, hogy itt vagytok velem és ezt a közösséget együtt építjük közösen. Csodás napot nektek” - írta az Instagramon. 

tapai-szabina2
Fotó: Profimedia

Azoknak is köszönetet mondott, akiknek a megjelenését köszönhette, így például a profi sminkesnek, fodrásznak, stylisnak. „Csoda érzés volt így megjelenni!”

Tápai Szabina szenzációsan nézett ki a virágos, testhezálló miniruhában. A Sugarbird kreáció kiemelte karcsú alakját és hosszú lábait. 

Vastag Csaba és párja a Just Clear Award Gálán

Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja nagy feltűnést keltettek a Just Clear Award Gálán. Az énekes vehette át Az év legfittebb férfi előadója díjat, Evelin pedig überszexi ruhában pózolt mellette a vörös szőnyegen. Képes összeállításunkban megnézheted a díjátadó többi sztárpárját is.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük