A várandós Debreczeni Zita gyönyörű volt a Glamour-partin: Giannival fülig érő mosollyal fotózkodtak

Debreczeni Zita és férje, Gianni is részt vettek a Glamour magazin exkluzív rendezvényén.

Debreczeni Zita várnadós
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A második gyermekével várandós Debreczeni Zita gyönyörű volt a Glamour magazin exkluzív rendezvényén, amit az Országos Széchenyi Könyvtárban tartottak. 

Az esten leplezték le a magazin második, szeptember 30-án megjelenő Bookazine-ját. A szerkesztőség hitvallása szerint olyan időtálló kiadványt készítettek ismét, amit a kávézóasztalra, majd a könyvespolcra szánnak.

Debreczeni Zita várandós

A sztárpár jókedvének az sem szegte kedvét, hogy Gianni mankóval és begipszelt lábbal jelent meg. Szeptember közepén műttette meg a bal térdét, ami nem működött olyan jól, hogy úgy sportoljon vele, ahogy szeretne. Nem szerette volna, ha korlátozza az aktív mozgásban, ezért vállalkozott az operációra. 

debreczeni-zita-gianni2
Fotó: Trenka Attila

Nem csoda, hogy a házaspár boldogsága határtalan, hiszen második közös gyermeküket várják. Első gyermekük, Gianfranco Máté 2020. augusztus 28-án látta meg a napvilágot. Debreczeni Zita rengeteget küzdött azért, hogy édesanya lehessen: az esküvő előtt hat inszemináción volt túl, ezt követően belevágtak a lombikprogramba, de csak a tizedik lombik lett sikeres. 

debreczeni-zita-gianni
Fotó: Trenka Attila

A modell és fotóművész az InStyle magazinnak árulta el szeptemberben, hogy márciusban a 10. hétben volt egy spontán vetélése. Alig egy héttel a lap megjelenését követően, szeptember 20-án ugyanakkor Debreczeni Zita és Gianni örömhírről számoltak be a közösségi oldalukon: babapocakos videóval tudatták, hogy a 41 éves sztár újra kisbabát vár.

A Glamour-gála 2022 legszebb ruhái

Dallos Bogi énekesnőt ugyan idén nem jelölték, de ő viselte a díjátadó egyik legszebb estélyi ruháját. Képes összeállításunkban megnézheted, szerintünk kik voltak a díjátadó gyönyörű sztárjai, kik viselték a 2022-es Glamour-gála legszebb és legcsillogóbb alkalmi ruháit. 

Dallos Bogi álomszép estélyibe bújt a Glamour-gálán: virágba borult tavasztündérnek öltözött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük