Szulák Andreának ebből lett elege műsorvezetőként: a Szulák Show-t ezért hagyta abba
Szulák Andrea az Erősebb Igen című műsorban arról is beszélt, miért hagyta abba a több éven át futott Szulák Andrea Show-t.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea énekesnőként kezdte az előadóművészi pályát, majd zenés darabok és tévéfilmek színésznőjeként lett még népszerűbb, emellett különböző tévécsatornáknál műsorokat is vezetett. 

A leghosszabb ideig az Activity című vetélkedő és a Szulák Andrea Show háziasszonya volt, az előbbi 2001 és 2007, az utóbbi 2002 és 2007 között futott a TV2-n. 

Szulák Andrea és a Szulák Show

- Akár az Activityt, akár a Szulák Andrea Show-t én játéknak fogtam fel. El is szégyelltem magam útközben, mert azt gondolom, hogy ezt a műfajt nagyon komoly újságírók tudják a legjobban csinálni, akiknek ez a hivatása. Nekem nem ez volt a hivatásom. 

szulak-andrea
Fotó: Erősebb Igen

- Én azt a fajta exhibicionizmust tettem bele, ami egy előadóművész sajátja kell, hogy legyen. De semmi többet! És nagyon zavart, amikor olyan dolgokat is rám erőltettek, ami nem én vagyok - mesélte Liebhaber Juditnak az Erősebb Igen című műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az 57 éves sztár elárulta, hogy az Activityt olyanra csiszolták, amilyen ő maga. Az egy úttörő műsor volt, amelynek készítése során egy egészséges folyamatban ő is formálta a játékot, és fordítva is. A Szulák Show-nál viszont úgy érezte, meg kell szolgálnia az alkotók belé vetett bizalmát, és azt is, hogy az már nem az ő cipője, nem érzi jól magát benne. 

- Azért nem, mert én nem vagyok újságíró. Nagyon szívesen beszélgetek, ha valakit érdekesnek, izgalmasnak találok, de még akkor is, ha nem, mert szeretem az emberek többségét. Engem meg lehet szólítani bárhol, de hogy valakivel leüljek, és a legmélyebb dolgairól kamerák kereszttüzében beszélgessek, annál szemérmesebb és tapintatosabb embernek tartom magam. (…)

szulak-andrea2
Fotó: Erősebb Igen

- Amikor több alkalommal is bele kellett valakibe könyökölnöm, mert erre utasítottak, akkor azt mondtam, hogy én ezt nem szeretném tovább csinálni. 

Szulák Andrea lánya

Az 57 éves színésznő odafigyel arra, hogy ötven fölött is csinos legyen, de nem sanyargatja magát, a diétákban rég nem hisz, az egészséget sokkal fontosabbnak tartja. A 2007. április 26-án született lánya, Rozina miatt is jól akarja érezni magát a bőrében, és meg szeretné mutatni 14 éves lányának, aki a legbefolyásolhatóbb korban van, hogy a nőiesség megélése független a súlytól vagy a kortól.  

Ezt is szeretjük