Kiderült, Borbás Marcsi milyen ember tévés kollégái szerint: ezt mondták a Gasztroangyal műsorvezetőjéről

Borbás Marcsi olyan műsorvezető, akit kollégái is nagyra tartanak. Gundel Takács Gábor és Szily Nóra is csak jót mondott róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 21-én hozták nyilvánosságra a 2021. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét. A 19 éves elismerés jelöltjeinek listáján az idén is a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői szerepelnek.

A magyar sajtó kategóriában Borbás Mária televíziós szerkesztő, Madár István közgazdász, elemző, újságíró és Rónai Egon újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter a díj jelöltje.

Borbás Marcsi ilyen a kollégái szerint

A Gasztroangyal műsorvezetőjének, aki 1995-ben bemondóként debütált a Magyar Televíziónál, nem kell szakmai irigységtől tartania, a kollégái szerint megérdemelten jelölték.

borbas-marcsi
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Borbás Marcsi 1997-ben mutatkozott be a Játék határok nélkül című vetélkedő női műsorvezetőjeként Gundel Takács Gábor oldalán, majd a következő két évben ő volt a műsor háziasszonya, Gundi pedig a stúdióból kommentátorként jelentkezett be. Az utóbbi nem sok értelmét látja a páros műsorvezetésnek, ha ez annyiban ki is merül, hogy a két fél csak felváltva mondja a szöveget. Szerinte meg kell lennie a kémiának és az interakciónak. 

gundel-takacs-gabor
Fotó: TV2

Marcsival az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk, hiszen ő is egy vidám ember, ráadásul nagyon jól improvizál.

Nem fagy le a váratlan helyzetektől, gyorsan és jól reagál, úgyhogy folyamatosan ment az "adok-kapok". Ilyen összhangot kevesekkel éreztem, és azt gondolom, hogy csak így van értelme a páros műsorvezetésnek - mesélte az 57 éves műsorvezető a Story magazinnak, ami arról kérdezte a pályatársakat, milyen embernek ismerik Borbás Marcsit.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Szily Nóra nagyjából együtt kezdte a pályafutását 53 éves kolléganőjével, aki szerinte megmaradt annak a lánynak, aki huszonévesen volt. Nincsenek sztárallűrjei, sem egy rossz szava másokhoz, sosem akart többnek tűnni másoknál, egy közülünk. Önazonos, aki pont ugyanolyan civilben, mint a képernyőn, nem egy megcsinált karakter. 

szily-nora
Fotó: Femina/Sárközy Marianna

- Őszinte, kedves és nyitott személyiség, aki bárhol, bármikor, bárkivel szóba elegyedik. Sosem hallottam tőle, hogy másokat szidna, vagy negatív jelzőkkel illetne, épp ellenkezőleg. Elképesztő az a pozitív energia, ami árad belőle. Feltölt és inspirál másokat,

egy követendő példa, egy igazi értékes ember, akinek a személyiségén nem torzított sem a média, sem pedig a siker. 

Borbás Marcsi vidéki otthona

A műsorvezető szalafői házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. Asztalára kizárólag saját termesztésű növények kerülnek, illetve a ház berendezési stílusa is a régi korok rusztikusságát idézi. Antik kiegészítőkkel és népies holmikkal dekorálja a tereket. 

Ezt is szeretjük