Kiderült, Borbás Marcsi milyen ember tévés kollégái szerint: ezt mondták a Gasztroangyal műsorvezetőjéről

Borbás Marcsi olyan műsorvezető, akit kollégái is nagyra tartanak. Gundel Takács Gábor és Szily Nóra is csak jót mondott róla.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 21-én hozták nyilvánosságra a 2021. évi Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét. A 19 éves elismerés jelöltjeinek listáján az idén is a magyar tudomány, művészet, kultúra és sport példaértékű teljesítményt nyújtó képviselői szerepelnek.

A magyar sajtó kategóriában Borbás Mária televíziós szerkesztő, Madár István közgazdász, elemző, újságíró és Rónai Egon újságíró, televíziós-rádiós műsorvezető, riporter a díj jelöltje.

Borbás Marcsi ilyen a kollégái szerint

A Gasztroangyal műsorvezetőjének, aki 1995-ben bemondóként debütált a Magyar Televíziónál, nem kell szakmai irigységtől tartania, a kollégái szerint megérdemelten jelölték.

borbas-marcsi
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Borbás Marcsi 1997-ben mutatkozott be a Játék határok nélkül című vetélkedő női műsorvezetőjeként Gundel Takács Gábor oldalán, majd a következő két évben ő volt a műsor háziasszonya, Gundi pedig a stúdióból kommentátorként jelentkezett be. Az utóbbi nem sok értelmét látja a páros műsorvezetésnek, ha ez annyiban ki is merül, hogy a két fél csak felváltva mondja a szöveget. Szerinte meg kell lennie a kémiának és az interakciónak. 

gundel-takacs-gabor
Fotó: TV2

Marcsival az első pillanattól egy hullámhosszon voltunk, hiszen ő is egy vidám ember, ráadásul nagyon jól improvizál.

Nem fagy le a váratlan helyzetektől, gyorsan és jól reagál, úgyhogy folyamatosan ment az "adok-kapok". Ilyen összhangot kevesekkel éreztem, és azt gondolom, hogy csak így van értelme a páros műsorvezetésnek - mesélte az 57 éves műsorvezető a Story magazinnak, ami arról kérdezte a pályatársakat, milyen embernek ismerik Borbás Marcsit.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Szily Nóra nagyjából együtt kezdte a pályafutását 53 éves kolléganőjével, aki szerinte megmaradt annak a lánynak, aki huszonévesen volt. Nincsenek sztárallűrjei, sem egy rossz szava másokhoz, sosem akart többnek tűnni másoknál, egy közülünk. Önazonos, aki pont ugyanolyan civilben, mint a képernyőn, nem egy megcsinált karakter. 

szily-nora
Fotó: Femina/Sárközy Marianna

- Őszinte, kedves és nyitott személyiség, aki bárhol, bármikor, bárkivel szóba elegyedik. Sosem hallottam tőle, hogy másokat szidna, vagy negatív jelzőkkel illetne, épp ellenkezőleg. Elképesztő az a pozitív energia, ami árad belőle. Feltölt és inspirál másokat,

egy követendő példa, egy igazi értékes ember, akinek a személyiségén nem torzított sem a média, sem pedig a siker. 

Borbás Marcsi vidéki otthona

A műsorvezető szalafői házában a nyugalom és a csend az úr, modern kütyük csak elvétve találhatóak nála. Asztalára kizárólag saját termesztésű növények kerülnek, illetve a ház berendezési stílusa is a régi korok rusztikusságát idézi. Antik kiegészítőkkel és népies holmikkal dekorálja a tereket. 

Borbás Marcsi őrségi otthona olyan, mint a mesében: távol esik a világ zajától

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük