Jakupcsek Gabriella ki nem állhatta ezt a műsorát: hazudnia kellett a nézőknek

Jakupcsek Gabriella elmondta, mi az őszinte véleménye Az igazság ára című műsorról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak idején sokan felháborodtak Az igazság ára című műsoron. A 2008 tavaszán futott TV2-s produkció lényege az volt, hogy a játékosok hatalmas pénzösszegeket nyerhettek, csupán egy dolgot kellett tenniük cserébe: őszintén válaszolni a műsorvezető, Jakupcsek Gabriella kérdéseire.

A résztvevők hazugságvizsgálóra kötve szembesültek a rendkívül kellemetlen kérdésekkel, amelyek nemcsak a nézőknél vágták ki a biztosítékot, az Országos Rádió és Televízió Testület is félórás elsötétítéssel büntette a csatornát az egyik adásban elhangzottak miatt.

Jakupcsek Gabriella Az igazság ára című műsorról

Volt még valaki, aki nem értett egyet a produkció alapkoncepciójával: maga a show háziasszonya is azért szurkolt, hogy bukjon meg a formátum.

Az 58 éves tévés Péterfi Juditnak mesélt arról, hogy általában úgy dönti el, milyen munkára mondjon igent, hogy az eszére, illetve a megérzéseire hallgat, ám Az igazság áránál nem számított, mit súg a szíve.

- Volt egy szerződésem a TV2-vel, amiben dolgoznom kellett. Az egyik műsor letétele után a szerződésem szerint muszáj volt a következőt elvállalni (…) Az, hogy mibe, hova dobtak be, a Jóisten kezében volt. Az már egy nagyobb baj, hogy ebben az esetben még félre is vezettek.

Nem tudtam, hogy vannak manipulálva a szereplők, és amikor rájöttem, akkor nagyon dühös voltam

- árulta el a TÜKÖR című adás vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A lelkiismeretemmel küzdöttem, rettenetesen odadobtak koncnak a bulvár elé, hiszen ezt a műsort én hitelesítettem. Arról nem is beszélve, hogy sikerorientált műsorvezetőként azon drukkoltam, hogy megbukjon a műsorom. 

jakupcsek
Fotó: YouTube/TÜKÖR

Bár már a felsoroltak is épp elég indokot szolgáltatnak arra, miért volt dühös a készítőkre, a legnagyobb ellenszenvet nem a fent említettek váltották ki belőle.

- Ami az igazi szörnyűség, hogy kamuznod kellett utána, védened kellett a mundér becsületét. Én ma már azért beszélhetek erről, mert lejártak ezek a titoktartási szerződések. Az életemet mentette meg akkor, hogy egy más irányt tudtam venni. Azzal volt probléma, hogy ez így történt.

Pokrivtsák Mónika egykor és ma

Pokrivtsák Mónika az RTL Klub indulásának évében, 1997-ben került a csatornához, ahol rögtön rá is bízták a Meri vagy nem meri című vetélkedő vezetését. Több mint tíz évvel ezelőtt felhagyott a televíziózással, és amerikai üzletember férjével az Egyesült Államokba költözött.

Ezt is szeretjük