Szulák Andrea hatalmas pofont kapott - Nem felejti el azt az estét
Szulák Andrea fiatalon az édesanyjától kapott egy hatalmas pofont.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs ember a földön, akinek ne lenne legalább egy olyan sztorija az életében, ami kamaszkori csínytevésein alapul. Hazai sztárjaink is jó pár ilyen vicces vagy tanulságos történettel rendelkeznek, amiket szívesen meg is osztanak a közönséggel.

Legutóbb Szulák Andrea tárulkozott ki saját műsorában. A Nyugi! Köztünk marad adásában emlékezett vissza, hogyan okozott édesanyjának jó pár nyugtalan pillanatot 13 évesen.

Szulák Andrea hatalmas pofont kapott

Barátnőjével ment szórakozni a helyi tinidiszkóba. A két lány nagyon jól érezte magát, nem is vették észre, hogy elrepült az idő, ezért késve indultak el a buszhoz, ami aztán az orruk előtt ment el. 

- Este tízre vártak otthon, de elpofáztuk az időt, így negyed 11-re értem csak haza. Olyan ajtónk volt, amin kívül nem rendes kilincs van, csak egy gomb, így amikor valaki kinyitja, annak nagy hangja van - mesélte a Life TV talkshow-jában.

szulák-andre-life-tv
Fotó: Life TV/Nyugi!Köztünk marad

- Éreztem, hogy ebből balhé lesz. Lábujjhegyen belopóztam a sötét előszobába, és ahogy fordultam egy óriási nagy pofon csattant az arcomon.

Édesanyja adta neki a sallert, majd kérdőre vonta, hogy egyáltalán tudja-e, miért lett rá ennyire mérges.

- Ott állt anyukám, és azt mondta,

azért kaptad most ezt, mert neked fogalmad sincs, hogy én mit álltam ki ez alatt a 15 perc alatt.

Akkor megfogadtam, hogy egyrészt soha többet nem kések sehonnan, másrészt, hogyha várnak valahol, és mégsem érnék oda időben, akkor adok hírt magamról. Belém ivódott, hogy nem játszunk másnak az idegeivel és lelkivilágával - osztotta meg a nézőkkel az 56 éves sztár.

Szulák Andrea kamasz lánya

Szulák Andrea 43 esztendősen tapasztalhatta meg, milyen édesanyának lenni. Bár nagy a korkülönbség közte és lánya között, ennek ellenére roppant szoros a kapcsolatuk. Gyermeke már belépett a kamaszkorba, ahogy Rozina nő és alakul, egyre inkább hasonlít híres édesanyjára. Képes összeállításunkban megnézheted legfrissebb fotóit.

Ezt is szeretjük