Hódi Pamelát az első randijukon felültette Berki Krisztián
Hódi Pamela hiába várt, Berki Krisztián nem jelent meg első randijukon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela és Berki Krisztián útjai már évek óta különváltak. A kapcsolatuk soha nem volt felhőtlen, a gyerekneveléssel kapcsolatos nézeteltéréseikkel pedig még manapság is az újságok címlapjára kerülnek. Kiderült, szerelmük legeleje is döcögősen indult.

Hódi Pamela manapság már nem szívesen emlékszik vissza a Berki Krisztiánnal töltött közös éveire, nagyon boldog jelenlegi párja, Tóth Bence labdarúgó mellett. Már javában zajlanak esküvőjük előkészületei. 

Hódi Pamela nem akarta többé látni Berkit 

A Life TV Nyugi! Köztünk marad című műsorában kivételt tett, és egy rövid, ám kissé ciki sztori erejéig megemlékezett egykori kedveséről. A sztáranyukát arról kérdezték, került-e már ciki helyzetbe randin. Ekkor mesélte el, hogyan ültette fel exe. Hiába várta a megbeszélt időpontra, az egykori focista nem jelent meg a helyszínen.

hódi-pami
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Ezek után csak annyit írtam neki üzenetben, hogy szép voltál… Ezzel, úgy gondoltam, hogy az ügy le is van zárva. Ő utána nagyon szerette volna, ha mégis megvalósulhatott volna ez a randevú, de nekem nem fért volna bele ezek után egy újabb esély - emlékezett vissza Hódi Pamela.

- A kihagyott találkát azzal magyarázta, hogy akkoriban rádióban dolgozott, és ezért mindig nagyon korán kelt, így nemes egyszerűséggel elaludt, amikor a randira kellett volna jönnie. Később viszont egy véletlen folytán a sors összehozott minket. Akkor is megkörnyékezett, míg végül belementem egy új találkába - mesélte a műsorban.

hódi-pamela-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A történet folytatását pedig már egy ország ismeri, Hódi Pamela és Berki Krisztián románcát évekig követhették végig a rajongók az Édes élet című realityben is. Egy közös kislányuk született, Berki Natasa Zselyke már hatéves.

Hódi Pamela vőlegénye

Úgy tűnik, Hódi Pamela megtalálta a boldogságot új kedvese mellett, erről árulkodnak a közös fotóik is, amelyeket rendszeresen megoszt a közösségi oldalán. Képes összeállításunkban megnézheted Hódi Pamela és Tóth Bence szerelmes fotóit.

Ezt is szeretjük