Szulák Andrea kiakadt Hajdú Péterre - Otthagyja miatta a Life TV-t
Hajdú Péter a Life TV új vezérigazgatójaként megszünteti Várkonyi Andi és Szulák Andrea műsorait. Utóbbi otthagyja a csatornát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel derült ki, hogy miután május elején Hajdú Péter lett a Life és az Ozone TV vezérigazgatója, átalakítja az előbbi csatornát. Ennek esett áldozatául Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsora. 

A színésznő a Nyugi! Köztünk marad című műsort vezette, míg a TV2 egykori műsorvezetőjének Női titkok Várkonyi Andival címmel futott műsora, illetve elindította a Férfi titkokat is. Akarsz beszélni róla? címmel karantén beszélgetős műsora is volt. 

Szulák Andrea otthagyja a Life TV-t

- Az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetjük, köztük van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel nem hozták a várt nézettséget. A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is - nyilatkozta Hajdú a Story magazinnak.

szulak-andrea
Fotó: Life TV

Szulák Andreának nem tetszett az, ahogy Hajdú Péter a változásokról kommunikált, ezért úgy döntött, nem fogadja el a csatorna ajánlatát, inkább búcsút int a Life TV-nek. Ezt Instagram-oldalán posztolta. 

"Nagyon sajnálom, annyira jó műsor volt. Péterről inkább nem írok semmit, mert nem ide illő."

"Én szerettem a műsorod nagyon is. Mindig online-on néztem vissza! Szomorú, hogy ez történik."

"Nagyon sajnálom, az egyetlen műsor volt, amit azon a csatornán néztünk, remélem, máshol látunk még hasonlóban" - olvasható a kommentekben. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hajdú a hetilapnak arról is beszélt, hogy a Life TV a jövőben már nem női életmódcsatorna lesz, az a cél, hogy három éven belül az öt legnézettebb kábelcsatorna közé kerüljön. Ezért áldozatokat is kell hozni, aminek része az, hogy megszüntetik az eddigi saját gyártású produkciókat. Azt is hangsúlyozta, hogy csak azért nem kap senki műsort, mert jóban vannak, ugyanakkor saját magát sem akarja képernyőre erőltetni. 

- Kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátom. Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem. 

- Az én képernyőn való megjelenésem másodlagos. Nem zárom ki, de akkor sincs semmi probléma, ha nem térek vissza. (…) Ha van olyan ötlet, műsor, amiben a programigazgató engem tud elképzelni, és erre rábólint az igazgatótanács is, akkor elképzelhető, hogy igent mondok. De természetesen ezért nem jár pluszpénz, -fizetés. 

Szulák Andreára nagyon hasonlít a lánya

Szulák Andrea 43 esztendősen tapasztalhatta meg, milyen édesanyának lenni. Bár nagy a korkülönbség közte és lánya között, roppant szoros a kapcsolatuk. Rozina 2007 áprilisában jött a világra, az 55 éves színésznő és énekesnő a Life TV-n látható Utazás a lelked körül című műsorban elmesélte, kislánya pont akkor fogant meg, amikor elveszítette élete legnagyobb támaszát, az édesanyját.

Ezt is szeretjük