Bereczki Zolinál betelt a pohár - Káromkodva hagyta el a Sztárban Sztár leszek! stúdióját
Mielőtt kialakult a Sztárban Sztár leszek! középdöntős mezőnye, a mestereknek rengeteg idegesítő versenyzőt kellett meghallgatniuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este adásba került a Sztárban Sztár leszek! negyedik, utolsó válogatója, amelynek végén a négy mester utoljára választott ki versenyzőket, akiket aztán egymás között még egyszer átbeszéltek, néhányuktól elbúcsúztak, a maradék énekesekkel pedig kialakult Bereczki Zoltán, Horváth Tamás, Pápai Joci és Tóth Gabi csapata, akikkel nekivágnak a középdöntőnek. 

Addig azonban, amíg összeállt a középdöntősök mezőnye, a sok tehetségen kívül számtalan idegesítő jelentkező produkcióját is meg kellett tekinteniük. Az indokolatlanul állatjelmezbe öltözött versenyzők nem arattak sikert a zsűrinél, de a pohár két Pókember jelmezébe bújt delikvensnél telt be, akik előbb a műsorvezetőt, Tillát fújták le a színfalak mögött színes ragaccsal, majd a zsűrit is.   

- Amit ti most a Bereczkitől kaptok, azt én inkább nem hallgatom meg, úgyhogy kimegyek - mondta Tóth Gabi, aki látta, hogy a mellette ülő mester akadt ki a legjobban a nem várt akciótól. 

- Figyeljetek, én még ilyet nem mondtam, de menjetek ti a ***ba. Komolyan! Szünet! - fakadt ki Bereczki Zoltán, aki káromkodva szintén elhagyta a stúdiót, és így tett Horváth Tomi, valamint Pápai Joci is. 

A mesterek azt sem díjazták, amikor Kis Horváth Zoltán, aki Elvis Presley-vé szeretett volna átszellemülni, mindössze egy perc után saját magát intette le a színpadon. A leginkább Bereczki akadt ki a 36 éves színészre, aki bemutatkozó szövegében azt emelete ki, hogy énekel és szinkronizál is.

- Hát, mások tovább énekelnek egy dalt. Amíg tart, mondjuk... Tán még azt is megmondanád szívesen, milyen feladatokat adjon neked a műsor, nem? Meg is rendeznéd, öltöztetnéd magad… - ironizált Bereczki Zoli, mire a versenyző azt reagálta, hogy érti a célzást. 

Ezt követően újból magyarázkodni kezdett, hogy sajnálja, hogy a dalt nem hagyták abba a technikusok, ahogy többször is megbeszélte velük. 

- Figyelj, mások is végigénekelnek egy komplett dalt, nem tudom, miért gondoltad, hogy 1:13-nál… 

- Nyilván én is végigénekeltem volna!

Bereczki visszahívta, hogy beszéljék meg, de miután a versenyző többször a szavába vágott, és az arcára volt írva a véleménye, sokadik nekifutásra sem vitte végig a gondolatmenetét azzal kapcsolatban, miért kellene a színpadon legalább két percig énekelnie a jelentkezőnek. 

- Nem, én asszem befejeztem. Olyan a testtartásod, a testbeszéded, hogy szerintem menjünk tovább - zárta rövidre a vitát Bereczki, de nem csak neki, Tóth Gabinak is elege lett: kisétált egy kis szünetet tartani. 

A kétgyermekes édesanya, Sebestyén Kátja billentette helyre a zsűri hangulatát. Az oroszul éneklő versenyző Tóth Gabit teljesen levette a lábáról, az énekesnő bókok tömkelegével halmozta el, és bezsákolta a csapatába. 

Az X-Faktorból megismert Feng Yao a Sztárban Sztár leszek! színpadára Pápai Joci Origo című dalával állt, amelynek háttérénekeseként kijutott az Eurovízióra is. Végül Bereczki Zoltán lett a mestere. 

Farkas Sándor Lajos is egyöntetű tetszést aratott, főleg Bereczki Zoltánnál, aki azt mondta, majdnem elsírta magát, és kérte zsűritársait, engedjék az ő csapatába. Így is lett. 

Oláh Csaba produkciója alatt ujjongott a zsűri, a férfi ugyanis a We Are the World című dalt adta elő, és több neves énekes bőrébe bújt. Akkora sikere volt, hogy a négy mester állva tapsolt, és énekelte vele a világhírű slágert. Természetesen ő is mind a négy mestertől igent kapott, majd végül Bereczki Zoltán üdvözölhette a csapatában.  

A negyedik válogatóműsor végén kiderült, hogy hiába kapott valaki négy igent, és került be valamelyik mester csapatába, ez még nem volt elég a középdöntőbe jutáshoz. A zsűritagok újra átgondolták, majd átbeszélték, ki az, akiktől búcsút vesznek, és ki az, aki készülhet a középdöntőre, ahonnan újabb versenyzők esnek ki, hisz minden mester csak három versenyzőt választhat ki a döntőbe. 

Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer

Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer a 2014-es X-Faktor legjobb 12 énekese között volt, most pedig Tóth Gabi csapatának tagjaként bejutott a Sztárban Sztár leszek! középdöntőjébe. 

Ezt is szeretjük