Pápai Joci besokallt a Sztárban Sztár esti adásában - Ezért hagyta faképnél zsűritársait
Pápai Jocinak a Sztárban Sztár leszek! harmadik válogatójában elege lett a sok Lady Gaga-imitátorból.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a Sztárban Sztár leszek! második válogatójában Horváth Tamás volt az, aki otthagyta zsűritársait, és kivonult a stúdióból, a szeptember 15-i, harmadik válogatóban Pápai Joci volt az, aki besokallt, faképnél hagyta a mestereket és a közönséget. 

Az Eurovíziós Dalfesztiválra kétszer is kijutott énekesnél azért telt be a pohár, mert túl sok jelentkező érkezett egymás után a színpadra Lady Gaga Shallow című dalával, de egyikben sem volt meg a világsztár tehetségének még a tizede sem. 

- A probléma az, hogy nincsenek adottságai a hangodnak. Se vibrátó, se egy hajlítás, se színek benne, úgyhogy köszönjük szépen, de ez most nem - mondta az egyik jelentkezőnek Tóth Gabi.

- Egy oktávugrás van a dalban. Senki nem mondja, hogy figyelj, ez nem vagyok még neked?! Félek, hogy lesz még - fakadt ki Bereczki Zoltán, akinek igaza lett, még nagyon sokan jöttek Lady Gaga híres számával, és tették próbára a zsűritagok türelmét.

- Ha még egy Shadows jön vagy mi ez, esküszöm nektek, haza***om magamat. Nekem ez nagyon fáj. Én nem tudom ezt végighallgatni még egyszer, és tiszteletlen leszek az izével… az élettel! - borult ki Pápai Joci, aki végül a következő hamis Lady Gaga-imitátor éneklése közben azt mondta a mestereknek, ő ezt már nem bírja, és felállt, majd kivonult a stúdióból. 

Bereczki, Horváth Tomi és Tóth Gabi végül a 37 éves énekes keresésére indultak, akit az egyik pihenőszobában, a kanapén fekve találtak. 

- Bocsánat, de a dalt is megalázta a lelkemben, pedig szerettem ezt a számot, meg inkább eljövök, mert én ezt már nem tudom… Intenzíven kaptuk, én ezt ilyen mennyiségben nem tudom befogadni és szalonképesen végigcsinálni - magyarázkodott Pápai Joci, de nem volt rá szükség, a másik három mester tökéletesen megértette.

- Micsoda önkritika van itt, hogy ők azt gondolják, ez megy nekik. Lejöttél az életről, mert ezek az emberek elszívják az erőnket - konstatálta Tóth Gabi.  

Végül a négy mentor tapsvihar közepette visszatért a stúdióba, ahol egy újabb jelentkező állt eléjük Lady Gaga bőrébe bújva. A 38 éves Bokor Mariannának már sokan mondták, hogy hasonlít is az amerikai sztárra, akinek levelet is írt, igaz, választ még nem kapott rá, de bízik benne, hogy érkezik majd valamilyen reakciót. A mesterek nem díjazták az előadó- és dalválasztását, de ezúttal nem kellet szenvedniük, már az első sor után elismerően hallgatták az énekesnőt.  Pápai Jocinak is visszatért az életkedve, és mosolyra húzódott a szája. A dal végén a közönség ujjongott, és állva tapsolt. 

- Azt hiszem, hogy a legjobbkor jött ez a verzió! Egy jó választás volt egyébként, hogy zongorával énekelted. Az eredeti előadóhoz nagyon hasonlítottál, és ez a műsor erről szól - dicsérte Pápai Joci. 

- Rengeteg lehetőséget látok benned, és ami a legfontosabb, éreztem az őserőt benned. Ez nekem a legfontosabb. Én nagyon szívesen dolgoznék rajtad, veled - csatlakozott zsűritársához Tóth Gabi, akinek Bokor Marianna végül a csapatába került. 

Pápai Joci felesége

Pápai Joci egész fiatalon megállapodott, csupán 22 esztendős volt, amikor 2003-ban megismerte élete nagy szerelmét, a gyönyörű Anitát. Nem vártak sokat az esküvővel, 2004-ben kimondták a boldogító igent, azóta született két szép gyermekük is, Hanna 2005-ben, Zalán 2011-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük