Pintér Tibor féltékenykedhet - Szerelmével flörtölt a Sztárban Sztár több zsűritagja
Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer nagyon bejött a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjainak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor szerepelt a Sztárban Sztár 2018-as, hatodik évadában, a hetedik adás végén esett ki. A 45 éves színész a Sztárban Sztár leszek! harmadik válogatójában barátnője, Ilyés Jenifer miatt izgulhatott, aki Liza Minelli bőrébe bújva állt a zsűritagok elé. A 24 éves lány szerepelt már nagyszabású show-műsorban, 2014-ben, az X-Faktor ötödik évadában bejutott az élő show-ba, ahonnan másodikként esett ki. 

Pintér Tibor természetesen a válogatóra is elkísérte húsz évvel fiatalabb barátnőjét, a TV2 zenés szórakoztató műsorának műsorvezetője, Till Attila pedig azzal fogadta, hogy amikor legutóbb a hatalmas stúdióban látta a színészt, annak még más nő volt az oldalán. Ezt azzal fokozta, hogy belemondta a kamerába: "minden évben más nő van az oldalán". Tenya nem igazán díjazta a megjegyzést, ahogy azt sem, hogy pár pillanattal később Tilla azzal búcsúztatta a színésznő-énekesnőt, hogy mire visszajön a meghallgatásról, lehet, egy másik csaj lesz a színésszel. 

pinter-tibor-ilyes-jenifer
Fotó: Facebook/Pintér Tibor

Amint Ilyés Jenifer megérkezett a zsűritagok elé, már Tenyának lehetett oka féltékenynek lenni. Bereczki Zoltánból rögtön kibukott: "De szép szemed van!" Pápai Joci erre hozzátette: "Hát, nem csak a szeme szép!"

Hova engedtem én a csajomat?! Ez az oroszlán barlangja.

Azt mondja, "nem csak a szeme szép!" - reagálta a bókokra a színfalak mögött Tenya.

Ilyés Jenifer Liza Minelli New York című dalával nagy sikert aratott, Pápai Joci, Bereczki Zoltán és Tóth Gabi arcáról is könnyen leolvasható volt, hogy nagyon bejött nekik a produkció. 

- Jenifer, Isten hozott ide hozzánk! Tele vagy energiával, jól énekelsz, és nagyon szép voltál egész végig - dicsérte Pápai Joci. 

- Elvitathatatlan a rutinod a színpadon. Én egy picit meg is ijedtem tőle, bár való igaz, hogy Liza Minelli is hasonlóan sok tud lenni. Te valóban egy őserő vagy, nekem is összességében nagyon-nagyon tetszett - vette át a szót Bereczki Zoltán.

- Végigtoltad, nekem ez nagyon-nagyon pozitív volt, nagyon tetszett az egész - mondta neki Tóth Gabi, aki az X-Faktorban is zsűritagként értékelte a produkcióját, és akinek az értékítéletétől Ilyés Jenifer nagyon tartott - alaptalanul. 

A zsűritagoktól négy igent zsebelt be, aminek Pintér Tibor a színfalak mögött ujjongva örült. Tóth Gabi, Bereczki Zoltán és Pápai Joci is nagyon szerette volna a csapatában tudni. 

- Úgy gondolom, hogy Gabi nőként tud olyan finomságokat mutatni neked, egy nőnek, hogy az pont annyi legyen - fejtegette Horváth Tomi, miért Tóth Gabi lenne a lány számára az ideális mester. 

- Te tudod, én férfiként milyen finomságokat tudnák mutatni?  - kontrázott erre Pápai Joci, mire Pintér Tibor féltékeny arcot vágott, Tóth Gabi pedig azzal érvelt tovább, hogy Tenya biztos nem adná oda a barátnőjét egyetlen férfi mesternek sem. 

papai-joci
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- Kit érdekel a Tenya? Minek hozta magával - viccelődött Pápai Joci, de végül átengedte Ilyés Jenifert az egyedüli női mesternek.  

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer otthona

Pintér Tibor a lakást eredetileg legénylakásnak vette meg, végül szerelmi fészek lett belőle. A pár boldog együtt, nagyon szeretik a lakásukat.

Ezt is szeretjük