Hatalmasat esett a színpadról a Sztárban Sztár legismertebb versenyzője
Hatalmas eséssel tért vissza a képernyőre Bikicsunáj a Sztárban Sztár leszek! második válogatójában.

sztarban-sztar-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Régi ismerőst üdvözölhetett a közönség és a Sztárban Sztár leszek! zsűrije is a szórakoztató tehetségkutató tegnap este adásba került második válogatójában. Szarka Lászlót tíz évvel ezelőtt, a Megasztár 2010-es, ötödik szériájának egyik előválogatóján ismerte meg az ország, amikor az Alphaville együttes Big in Japan című slágerét sajátos angollal, Bikicsunájként adta elő. 

Az ötvenéves férfi az átírt slágerrel hosszú ideig sok helyen lépett fel, nagy rajongótáborra tett szert, most az ő kedvükért is meg kívánta mutatni, hogy igazából van hangja, tud énekelni. Egy dolog nem változott csak: angolul továbbra sem tanult meg. Tóth Gabi is azonnal felismerte, és egy óriási Bikicsunáj!-üvöltéssel üdvözölte. 

A Sztárban Sztár leszek! válogatójára a Bikószdunáj című slágerrel érkezett, de azt nem tudta megmondani, ki az eredeti szám előadója, akit utánozni fog. A Patti Smith által énekelt Because the Night című dalt Bruce Springsteen szerezte. 

Az biztos, hogy a közönségnél betalált, de a négy zsűritagból is három - Pápai Joci, Tóth Gabi és Horvát Tomi - is táncra perdült, de a színfalak mögött még Tilla is. 

- Nem csak jó hangulatot csináltál, olyan szép emlékeket idéztél fel bennem. Én is egykor ezen a színpadon álltam a Sztárban Sztár műsorában, és volt egy olyan versenyző, Pápai József, aki a dalszövegeket kb. ugyanígy érdekelte. Az a legszebb az egészben, hogy azóta jó barátok lettünk - Én amondó vagyok, a Józsi ki tud belőled olyat hozni… a Jocó vigyen magával! - mondta a produkciója után Horváth Tamás. 

Szarka László azt mondta, még van benne 12 ilyen szám, amivel Pápai Jocit meggyőzte. "Akkor én viszlek, testvérem!" - hangzott a mester válasza.

A versenyző örömében integetett, és csókokat dobált a közönségnek, nem figyelt arra, hova lép le a színpadról, és hatalmasat esett. A zsűritagok pár pillanatra meg is ijedtek, de aztán László úgy pattant fel, mintha mi sem történt volna, így már mindenki csak nevetett az óriási zakózáson. 

- Esni nagyon tud - konstatálta kacarászva Pápai Joci.   

Amikor Bikicsunáj után a jogászként dolgozó Palya Kata Loreen Eufória című dalát adta elő, a zsűritagok már a produkció közben ajánlgatták Pápai Jocinak, hogy ezt a jelentkezőt is válassza be a csapatába. Bereczki Zoltán azt mondta az értékelésnél, nagyon tetszett neki, amit Kata csinált a színpadon, de picit más típusú embereket keres a csapatába, de ez nem azt jelenti, hogy nincs helye a műsorban, szerinte Pápai Joci ki tudná belőle hozni a maximumot. 

- Én csak azért mondok nemet, hogy ne alakuljon ki egy vérmes vita - ironizált tovább a színész. 

Bikicsunáj mellé beférsz! Veletek fogok nyerni!

- vágott vissza Pápai Joci.  

Amikor Palya Katától elköszöntek, és ugyanabba az irányba indult el, mint Bikicsunáj, a zsűritagok hangos kiabálással igazították útba, nehogy ő is leessen a színpadról. 

- Én többet nem juttatok tovább. Mindenki meg akarja ölni magát, aki velem van. Halába üldözöm őket, amikor mondok egy igent - humorizált Pápai Joci. 

Pápai Joci felesége, Anita

Pápai Joci egész fiatalon megállapodott, csupán 22 esztendős volt, amikor 2003-ban megismerte élete nagy szerelmét, a gyönyörű Anitát. Nem vártak sokat az esküvővel, 2004-ben kimondták a boldogító igent, azóta született két szép gyermekük is, Hanna 2005-ben, Zalán 2011-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük