"Ez nem normális!” Az ismert színésztől leesett a Sztárban Sztár zsűritagjainak álla
A Sztárban Sztár első válogatójában több színész is nagy sikert aratott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokat lehetett nevetni a Sztárban Sztár leszek! első válogatójában, amely vasárnap este került adásba a TV2-n, de néhány jelentkező azért ámulatba is ejtette a zsűrit. Az idei show-műsor keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozóshow elemeit, és ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg, hogy mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen tudják hozni az ikonikus külföldi és hazai előadókat.

A feltételek ismeretében nem meglepő, hogy már az első adásban több színészt is láthattunk a műsorban. 

Amikor a harmincéves Tasnádi Bence megjelent a zsűritagok előtt, Bereczki Zoltán rögtön felismerte, hogy a Katona József Színház színésze áll velük szemben. Mick Jaggert utánozta olyan zseniálisan, hogy Horváth Tomi már akkor elkiáltotta magát, hogy Bencének az ő csapatában van a helye, amikor még csak pár másodperce tartott a produkció. 

- Gyerekek, ez nem normális! - bukott ki nem sokkal később Horvát Tamásból. 

horvath-tamas
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Tóth Gabi is nagyon élvezte a The Rolling Stones zenekar Satisfaction című számát, az énekesnő arca magáért beszél, mennyire átadta magát Tasnádi Bence előadásának. 

- Az van, hogy ezt így kell csinálni mind hangban, mind utánzásban, ahogy az energiaszintet végig tudtad tartani, te folyamatosan csak nyíltál, és mentél benne. Csoda! Imádtam az egészet, minden mozdulatodat - áradozott a várandós énekesnő. 

toth-gabi
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Nem csoda, hogy mind a négy zsűritagtól igent zsebelt be, pedig a bejutáshoz egy is elég lett volna. A mestereknek egyezkedniük kellett, melyikük választhatja be a csapatába. Nem tudtak dűlőre jutni, így átadták Tasnádi Bencének a választás lehetőségét, aki végül Pápai Jocit tette meg mesterének. 

Egy másik színész, a 28 éves Borsányi Dániel is lenyűgözte a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét. Kasza Tibit utánozta, amikor az a Crystal zenekarban énekelt, és a Te vagy a jel című dallal állt színpadra. 

Bereczki Zoltán egy idő után nem bírta tovább, felállva ugrált, annyira magával ragadta az előadás. 

- Ráraktál egy olyan finom és nagyon légies humort az egészre, hogy nem volt gúny benne, nem volt bántó. Elképesztően jó volt, csodálatos volt - dicsérte Bereczki.

bereczki-zoltan2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

A négy mentor nem győzött áradozni, melyik apró gesztusa nyűgözte le őket. Egyértelmű volt, hogy mindegyiküktől egy-egy igent kap. 

- Én most nagyon sokat játszottam Tibivel egy rendezvényen. Figyelj, megdöbbentően ugyanaz. Mindezt úgy, hogy nagyon tudod őt szeretni - értékelte Pápai Joci.

toth-gabi-papai-joci
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

- Az ilyen versenyzőket keressük itt a Sztárban Sztárba, mert erről szól a műsor - jelentette ki kerek perec Tóth Gabi. 

Mindegyik mester szerette volna a saját csapatában tudni, de végül megállapodtak, hogy Tóth Gabi viheti. 

Pápai Joci felesége

Pápai Joci egész fiatalon megállapodott, csupán 22 esztendős volt, amikor 2003-ban megismerte élete nagy szerelmét, a gyönyörű Anitát. Nem vártak sokat az esküvővel, 2004-ben kimondták a boldogító igent, azóta született két szép gyermekük is, Hanna 2005-ben, Zalán 2011-ben látta meg a napvilágot.

Ezt is szeretjük