Túlcsordult a romantika - Bereczki Zoltán a Sztárban Sztárból üzent szerelmének
Nem mindennapi lánykérésnek lehettek tanúi a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjai és nézői az első válogatóban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy az várható volt, vicces és tehetséges figurákból sem volt hiány a Sztárban Sztár leszek! első válogatójában, amely vasárnap este került adásba a TV2-n. A show-műsor keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozóshow elemeit, és ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg, hogy mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen tudják hozni az ikonikus külföldi és hazai előadókat.   

A Miskolcról érkezett, harmincéves Saxon Csaba ugyan nem jutott tovább, de a zsűritagok mindegyikére nagy hatást gyakorolt. Ed Sheeran Perfect című szerelmes dalát adta elő: ének közben egy állványról nemcsak a szám magyarra fordított sorait mutatta folyamatosan, de szerelmével közös fotókat is. Tóth Gabi, Bereczki Zoltán és több néző is könnyekig meghatódott. A szám végén a következő felirat állt az utolsó papíron: Tilla, kérlek, küldd ide nekem ŐT. A szerelmes vallomás után Csaba térdre borult barátnője előtt, és megkérte a kezét. Ezt már Horváth Tomi sem tudta megállni könnyek nélkül, egyedül a negyedik zsűritag, Pápai Joci tartotta magát. 

- Megríkattál minket rendesen. Az, hogy egy férfi ennyire ki tudja fejezni az érzelmeit, manapság nagyon ritka. Azt gondolom, hogy ha van egy olyan srácod, aki ott áll melletted, őt tényleg meg kell becsülni. Ha ezért az érzésért dolgoztok mindennap - mert ez egy kőkemény meló -, akkor akár életetek végéig is tarthat. Nagyon köszönöm ezt az élményt, hogy együtt megélhettük veletek. A szakmai részét most hagyjuk, szerintem nem is azért jöttetek. Most mind a négyen örülünk a te igenednek - mondta Horváth Tamás. 

- Mennyire izgulhattál, készülhettél erre az egészre. Ez az egyik legnagyobb pillanat az életetekben és arra gondoltam, én is milyen szerencsés vagyok. Azt kívánom nektek, hogy legyetek örökké boldogok, és soha ne foglalkozzatok senkivel, ne engedjétek be a zöld szemű szörnyet soha az életetekbe, mert a szeretet ereje mindig, mindenen túlvisz - tanácsolta el-elcsukló hangon Tóth Gabi. 

- Minden nő erre vágyik kiskora óta - tette hozzá az énekesnő. - Zoli, te jól vagy? 

bereczki-zoltan
Fotó: TV2

- Igen. Csak tudod, én már voltam házas - reagálta szűkszavúan Bereczki Zoltán. 

- Neki azért nem biztos, hogy ez egy boldog pillanat, mert elvált embernek lenni milyen, azt csak az tudja, aki végig küzdötte ezt a poklot. Az emlékek, meg gondolom minden… Mindenki azt akarja, hogy az örökké úgy legyen, hogy együtt öregedtek meg - próbálta meg Tóth Gabi szavakba önteni, miért szomorodhatott el. 

- Gyorsan rá is írtam a csajomra - vallotta be a 43 éves színész, mire Horváth Tomi az iránt érdeklődött, mit írt neki, megkérte-e a kezét. - Azt még nem. Korai.  

A TV2 extra videóiból azt is megtudhattuk, hogy a zsűritagok a romantikus lánykérés után azt is elmesélték, milyen volt az ő eljegyzésük. 

A feleségem úgy tökön rúgott volna, ha így kérem meg a kezét!

- ezt Horváth Tomi már adáson kívül árulta el, ezt követően pedig Tóth Gabi is felelevenítette, hogyan tette fel neki a nagy kérdést párja, Krausz Gábor.

- Vasárnap reggel, smink nélkül, kócosan, pizsamában scrabble-eztünk, és kirakta nekem, hogy leszek-e a felesége. És a legtökéletesebb eljegyzés volt, amit kívánhattam volna magamnak. Ő tényleg mindenféle sallang nélkül jegyzett el engem - mesélte az első gyermekével várandós sztár.  

- Andikával most már hetedik éve vagyunk együtt, beszélgettünk, hogy ő annyira nem hisz ebben a házasságban, a szülei is elváltak, és a házasság lehet, hogy megöli ezt a szabad érzést. Szóval ő annyira nem hitt ebben, én meg régimódi gyerek vagyok, és úgy gondoltam, az lenne a legnagyobb dolog az életemben, ha ő a feleségem lenne - kezdte a vallomását Horváth Tomi. 

Az énekes a próbaterembe hívta le a párját, aki edzés után, sportszerkóban, izzadtan ment az énekeshez, aki mindegyik fiókban elrejtett valamit: rózsát, bonbont és a gyűrűs dobozt is. 

- Letérdeltem, és azt kérdeztem tőle, leszel-e a társam egy életen át. Pontosabban azt kértem, legyen a szövetségesem. Képzeljétek el, az a nő, aki mindig tiltakozott a házasság ellen, egyből azt mondta, hogy igen - osztotta meg zsűritársaival a 27 éves sztár. 

Horváth Tamás gyönyörű felesége

Horváth Tamás és Péterfi Andrea 2017 januárjában a Maldív-szigeteken házasodtak össze. Az egzotikus helyszínre az évfordulójukon is visszatértek.

Ezt is szeretjük