Horváth Tamás felesége egy bikinis bombázó - Az énekes a Maldív-szigeteken nyaralt vele
Horváth Tamás énekes és felesége az első házassági évfordulójukat ünnepelték.

horvath-tomi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Tamás énekes és felesége, Péterfi Andrea nemrég ünnepelték első házassági évfordulójukat, melynek alkalmából visszatértek a Maldív-szigetekre. Itt mondták ki a boldogító igent. Most sikerült baleset nélkül megúszniuk. Első ott-tartózkodásukkor az énekes óvatlanul, lábbeli nélkül ment a forró stégre, és úgy megégette a talpát, hogy az fel is hólyagosodott. Napok múlva sem javult, ezért a sérüléssel orvoshoz kellett fordulniuk. 

Tíz napig élvezték a paradicsomi körülményeket: a személyzet meg is jegyezte, hogy emlékeznek rájuk, mert pont olyan sokat mosolyognak, mint egy évvel korábban. Bár elég nagy, teltházas szigeten nyaraltak, sehol nem volt zsúfoltság, a Sztárban Sztár tavalyi győztese könnyedén tudott úgy fotókat készíteni, hogy csak ők és a táj legyenek benne, mesélte a 25 éves sztár a FEM3 Caféban

Horváth Tamás, aki hétvégén Meggyfa című számával továbbjutott A Dal elődöntőjébe, gyönyörű feleségéről is sok képet készített, ezek közül bikinis és fürdőruhás fotókat is posztolt a Facebookra. 

Ezt is szeretjük