Ő Verebes István 18 évvel fiatalabb felesége - Ágnes egy premierre kísérte el
Verebes István húsz éve hűséges negyedik feleségéhez.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Parázs a szívnek címmel mutatták be december közepén a mentőorvosként is aktívan dolgozó Vámos Zoltán első nagyjátékfilmjét. Amikor a 35 éves rendező elhatározta, hogy filmet rendez, Verebes Istvánt kérte fel, hogy segítsen neki megírni a forgatókönyvet. A 69 éves színész, rendező, dramaturg, író a díszbemutatóra ritkán látott feleségével érkezett. 

Verebes István bő húsz évvel ezelőtt Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Színházban ismerkedett meg a nála 18 évvel fiatalabb Ágnessel, aki a teátrum marketingfőnöke volt. 1996. augusztus 16-án házasodtak össze. 

Verebes ekkor 48 éves volt. Állítása szerint ekkorra komolyodott meg, és Ágnes egyesíti magában három korábbi felesége pozitív tulajdonságait, többek között ennek is köszönhető, hogy ő az egyetlen nő, akihez a mai napig hűséges.  

A Parázs a szívnek című film egy igen jóképű, sármos, tékozló színészfiú és egy szépséges lány szerelmi kalandjáról szól, aki éppenséggel sürgősségi orvos is egyben. Viktóriát, a munkájában és magánéletében egyaránt szabálykövető, kissé merev doktornőt Szabó Erika alakítja, míg a hatalmas egóval rendelkező, tehetségét féktelenségével felélő Tamás szerepében Viktor Balázst láthatjuk. Feltűnik a vásznon Bezerédi Zoltán, Kertész Péter és Csőre Gábor is. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük