A Barátok közt gyerekszereplője szexi nő lett - A Sztárban Sztár válogatójában odáig voltak érte
Szabó Kitti a Sztárban Sztár leszek! színpadán dögös produkcióval ejtette ámulatba a zsűrit.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szabó Kittit mindössze 15 évesen, a Barátok köztben ismerhette meg a nagyközönség. 2009-től játszotta az RTL Klub sorozatában Bokros Lindát. Bartha Zsolt lányát 2012-ig alakította, a szerepet Opitz Petrától vette át, és Munkácsy Katának adta tovább. 

A 25 éves lány jó ideje youtuberként aposztrofálja magát, emellett édesanya is. 2019 januárjában, egy nappal a 25. születésnapja előtt adott életet kisfiának, Félixnek. Az anyaság azóta központi téma az Instagram-oldalán is. 

szabo-kitti-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Klinszky Gábor, Nagy Botond

Tavaly augusztusban árulta el, hogy babát vár. A hír őt is meglepetésként érte, mert egyrészt nem tervezte a babát, másrészt orvosa azt mondta, nem fog egykönnyen teherbe esni, mert inzulinrezisztenciával, policisztáspetefészek-szindrómával és pajzsmirigy-alulműködéssel is küzd - utóbbira gyógyszert is szed. 

A képernyőre a Sztárban Sztár szeptember 15-i, harmadik válogatójában tért vissza. Azt mondta, nem éppen egy anyukás produkcióval készült, Niki Minaj Anakonda című számával érkezett, és szülés előtt jobban ment neki a twerk.

szabo-kitti-sztarban-sztar
Fotó: TV2

A produkcióval így is lenyűgözte a zsűrit, főleg Horváth Tomira volt nagy hatással, aki Szabó Kitti belépőjét rögtön egy elismerő "Anyád!"-dal díjazta, de később Pápai Joci szája is tátva maradt.  

- Hú, ez egy nagyon-nagyon nehéz műfaj! Ezt bírni szuflával… meg azért jól végigtáncoltad. Ez igen - dicsérte Tóth Gabi, aki hozzátette, hogy a férfi mestereket zavarba hozta. 

- Még jó, hogy itt van nálam ez a legyező. Úgy kezdtél, kivoltam nagyon-nagyon. Ez pont ettől volt menő, hogy iderázta a bulát. Ráadásul úgy nézett rám, hogy rosszul lettem. Imádtam! - vallotta be Horváth Tamás. 

- Nem merlek odaadni a Tominak, mert nem bírja befejezni a mondatokat. Hát hogy fog téged instruálni - bukott ki Tóth Gabiból, aki végül a saját csapatába zsákolta be Szabó Kittit.  

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és most

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt, és hogyan élnek most.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük