Lecserélték a Sztárban Sztár leszek! két zsűritagját: ők az új mesterek
A Sztárban Sztár leszek! második évada hamarosan indul - két új zsűritaggal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hat évad Sztárban Sztár után a TV2 2019 őszén Sztárban Sztár leszek! címmel indította el zenés show-műsorát: míg az eredeti műsorban hazai könnyűzenei előadók alakultak át nemzetközi, illetve hazai előadókká, zenészekké azok dalait előadva, addig a TV2 Csoportnál utóbbi, saját fejlesztésű formátumában a tehetségkutatókhoz hasonlóan civilek szerepeltek. 

2020-ban a Sztárban Sztár hetedik évadát láthatták a nézők, 2021-ben viszont visszatér a Sztárban Sztár leszek!, de a mesterek névsora megújult. 

A Sztárban Sztár leszek! 2021 zsűrije

A zsűrit az első évadban a Sztárban Sztár négy korábbi versenyzője alkotta: Bereczki Zoltán (2013 győztes), Horváth Tamás (2017 győztes), Tóth Gabi (2015 döntős) és Pápai Joci (2017 döntős), akik nemcsak zsűritagok, de egyben mesterek is voltak. 

sztarban-sztar-leszek
Fotó: TV2

A mesterek székeiben az első szériában is részt vevő Tóth Gabi és Pápai Joci mellett Köllő Babett és Majka foglal majd helyet - írta meg elsőként a Bors. Egyiküknek sem új a terep, a zenész a Sztárban Sztár első évadától a hatodikig volt zsűritag, míg a színésznő a tavalyi évadban mutatkozott be ítészként. 

- Azt a fajta őszinteséget viszem tovább, amit megszokhattak már tőlem a Sztárban sztár alatt a nézők. Biztos, hogy őszinte leszek, mint mindig, és sokszor nem esik majd jól, ha meg kell mondanom egy előadónak, ha rossz, amit csinál, és ezzel összetöröm az álmait. Viszont aki erre a műsorra jelentkezik, vállalnia kell, hogy kertelés nélkül a szemébe mondja a zsűri a véleményét - mondta a napilapnak. 

A 41 éves sztár azt is hozzátette, hogy sosem dolgozott még mesterként tehetségkutatóban, ez számára egy teljes új feladat lesz; mindig érdekelte, de eddig még volt ideje tehetségeket pártfogolni. Pápai Joci a barátja, örül, hogy egy műsorban szerepelhetnek, Tóth Gabival először dolgozik együtt, de nagyon bírják egymást, Köllő Babettal pedig rengetegszer találkoztak közös munka kapcsán, és baráti viszonyban vannak. 

 - Ez egy egészen másfajta kihívás, mint zsűrinek lenni, sokkal összetettebb. Hiszen itt saját csapatom lesz, saját versenyzőim, akiket hétről hétre fel kell majd készítenem, és átadni a tudásom legjavát. Tudni kell rólam, hogy maximalista vagyok, ezért éppen ahogy a színházi szerepeimnél, úgy valószínűleg a versenyzőimtől is ezt fogom elvárni - árulta el Köllő Babett

Majka és Dundika otthona

Majka megmutatta, késő este kisebbik fia, Olivér mivel szórakoztatja a családot, csak hogy ne kelljen lefeküdnie. Közben az Instagram-követők azt is láthatják, hol él a sztárpár: körbetekinthetnek a tágas, nappalival egybekötött étkezőbe és konyhába, valamint az előtérbe is. 

Ezt is szeretjük