21 évig az RTL Klub sztárja volt - Este a TV2 képernyőjén tért vissza

A Nicsak, ki vagyok? első adásában három jelmezbe bújt híresség kilétére is fény derült.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Február 16-án a TV2 is elindította az álarcos-jelmezes szórakoztató műsorát. A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada első adásának végére három figura kilétére is fény derült. 

A vasárnap esti szórakoztatóshow legnagyobb meglepetése a Bagoly jelmezébe bújt Szőke Zoltán volt. Az 51 éves színész 21 éven át alakította az RTL Klub sikerszériájának, a Barátok köztnek az egyik főszereplőjét, Berényi Miklóst. Tavaly a saját kérésére kiírták, mert már nem tudott Miklós erőszakos karakterével azonosulni. A nyári szünet előtt forgatták le az utolsó jeleneteit, a búcsúepizód 2019 őszén került képernyőre.

A Bagoly: Szőke Zoltán

A három-három fős sztárcsapatnak nem volt könnyű dolga, amikor tippelniük kellett, ki bújhatott a Bagoly jelmezébe. Majka szerint mindenképp énekesről lehet szó, szerinte barátja és kollégája, Pápai Joci léphetett színpadra, Judy a bemutatkozás alapján a harcművészet miatt sportolóra gondolt, és Bárdosi Sanyira tippelt, míg Hajós András Győrfy Pál nevét mondta ki. A csapat végül Pápai Jocira tette le voksát. 

Kajdi Csaba először Vincze Lilla nevét mondta ki, de voksát végül Rippel Ferire tette le, Ábel Anita Ambrus Attilára gondolt, míg Ganxsta Zolee Kamarás Ivánra. A csapat végül Kamarás Iván nevében egyezett meg tippként. Mindkét csapat tagjai nagyon meglepődtek, amikor kiderült, a Bagoly jelmeze Szőke Zoltánt rejti.  

- Nem emlékszem, hogy az elmúlt 21 évben megfordultam volna a házatok táján, de előttem van még egy 21 év - mondta a maszk levétele után a színész. 

- Itt is Barátok közt vagy - kiabálta be erre Ábel Anita. 

Az Asztronauta: Jolly

Az Asztronauta is megizzasztotta a csapatok tagjait, nehezen tudtak tippelni. Először egy Bruno Mars-számmal állt színpadra. 

A tizenegyszeres Grammy-díjas amerikai énekes után az Asztronauta Charlie Könnyű álmot hozzon az éj című slágerét adta elő. 

Hajós Kállóy-Molnár Péter, Judy Sipos Peti, Majka Kövér László nevét mondta be, a csapat végül az utóbbit nevezte meg tippként. Ganxsta Zolee és Ábel Anita szerint Charlie bújt az Asztronauta jelmezébe, míg Kajdi Csaba szerint Kefir. A csapat végül Charlie mellett tette le voksát.

Újfent nagyon meglepődtek, amikor az Asztronauta levette sisakját, és alatta a mulatószene sztárja, Jolly rejtőzött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Szőrmók: Vajna Tímea

A kék Szőrmók először a Baby Shark, majd a Szeresd a testem bébi! című számot adta elő a Baby Sisterstől. 

Hajós Andrásnak Cinthya Dictator neve ugrott be, Judy Tápai Szabina nevét mondta, míg Majka szerint a Szőrmók full Balázs Andi volt. Végül tippnek Tápai Szabinát tették meg. Kajdi Csaba úgy vélte, Vajna Tímea öltötte fel a kék jelmezt, Ábel Anita Gregor Bernadettre tippelt, Ganxsta Zolee nem tudta mit mondjon, így végül Demjén Rózsi nevét ejtette ki. A megbeszélés után Vajna Tímeára tették le voksukat. 

A második dal után már nem csak Kajdi Csaba, hanem Ábel Anita is Vajna Tímeára tippelt, míg Ganxsta Dukai Reginára. Hajós Kozma Orsira, Judy és Majka Mádai Vivienre gondolt.

Vajna Tímea és Mádai Vivien maradt a két csapat fő tippje, amik közül az előbbivel nyertek. Bár Instagram-posztjai alapján sokan azt hihették, Andy Vajna özvegye Los Angelesben tartózkodik, ez csak megvezetés volt. 

Vajna Tímea a Golden Globe-gálán

Vajna Tímea is megjelent a 77. Golden Globe-díj-átadón. A 37 éves híresség ezúttal nem egy világhírű divatház alkalmi ruháját öltötte magára: egy gyönyörű, merészen felsliccelt, smaragdzöld estélyiben ragyogott. A szín remekül passzol az év végén sötétbarnára festett hajához.

Ezt is szeretjük