Gyönyörű nő Szőke Zoltán felesége - Annamáriával címlapon pózolnak

Szőke Zoltán és Annamária gimnáziumi osztálytársak voltak.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szőke Zoltán és tinédzserkori szerelme, Annamária 2017 nyarán kötötték össze az életüket. A színész és jelenlegi felesége még a gimnáziumban voltak osztálytársak, akkor egy párt is alkottak, de végül elsodorta őket egymástól az élet. Később mind a ketten más mellett találták meg a boldogságot, és családot alapítottak. Akkoriban még egyikőjük sem gondolta, hogy egyszer újra összesodorja őket az élet, de végül 23 év után egy osztálytalálkozón ismét találkoztak, és ekkor jöttek rá, hogy őket egymásnak teremtette a sors. A házaspár a Best magazinnak mesélt a kapcsolatukról.

Címlapon szerepelnek együtt

Szőke Zoltán és gyönyörű felesége óvják a magánéletüket, csak nagyon ritkán adnak interjút, azonban most a Best magazinnal kivételt tettek, ráadásul még a címlapfotózást is elvállalták. A képen látszik, hogy nagyon szeretik egymást, és boldogok együtt.

Szőke Zoltán a hetilapnak elmondta, hogy az elmúlt évtizedek mind a kettejüket sokkal érettebbé és bölcsebbé csiszolták, mind a ketten nyitottabbá váltak, ezáltal pedig felnőttként sokkal jobban egymásra tudtak hangolódni, mint ifjúkorukban.

- Családdal és egzisztenciával a hátunk mögött jött ez a nagy találkozás, ez a mindent elsöprő szerelem. Arra gondoltam, hogy, amíg nem vagyok nyitott az új megismerésére, az ismeretlen felkutatására, addig egy történésektől mentes kényelmi zónában élek - nyilatkozta az ötvenéves sztár.

A színész elmondta, hogy feleségével Dunakeszin élnek nagyon szép és nyugodt környezetben. Annamária előző házasságából született gyermekei, a 18 éves Nikola és a 16 éves Kati még velük élnek. Szőke Zoltán két fiával jó viszonyt ápolnak a gyerekek.

- Zoli fiam 24, Bence pedig 23 éves, most végeztek a Corvinus Egyetemen, médiakommunikációt tanultak évfolyamtársakként. Továbbra is zenélnek, ketten négy különböző hangszeren játszanak, külföldi turnéra készülnek.

Kedvese is művészlélek hozzá hasonlóan, bár Annamária gépészmérnök, és menedzsmentből doktorált, most kerámiázással foglalkozik. Elsősorban lámpákat készít, sok megrendelést kap.

- Miután már egy éve tartott Annamária alkotói fázisa, elkezdtem érezni, hogy, amit a televízióban csinálok, kezd kissé monotonná válni, nem hoz megújulást. Rájöttem, színházra van szükségem - és, ahogy ezt kimondtam, pár napra rá csörgött a telefonom, kaptam egy lehetőséget, és visszakerültem a vérkeringésbe. Kérj, és megadatik - magyarázta.

Ezt is szeretjük