Szily Nóra az RTL Klub egyik első műsorvezetője volt - Az 55 éves sztár ma ezzel foglalkozik

Szily Nóra pszichológiából diplomázott, és több coachképzést is elvégzett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szily Nóra az ELTE BTK pszichológia szakán szerzett diplomát. 1990-ben kezdett el dolgozni a Magyar Rádiónál riporterként. Műsorvezetői pályafutása 1992-ben a Magyar Televíziónál indult. 

1998-ban szerződött a RTL Klub Reggeli című műsorához, amit Alföldi Róberttel vezetett. 

Szily Nóra pszichológus és coach

2000-ben a TV2-höz szerződött, Friderikusz Sándortól vette át az Osztálytalálkozó című műsort. 2008 és 2010 között a Reflektor tévén Őszintén Szily Nórával címmel kétszáz mélyinterjút készített ismert emberekkel, 2012-től pedig a LifeNetwork TV-n portrébeszélgetésekkel szórakoztatta a nézőket Egy kávé Szily Nórával címmel, amit 2015-ben Lélekbúvár című műsora követett. 

szily-nora
Fotó: TMC

Az 55 éves sztár az elmúlt években vendégként szerepel a képernyőn. A Spektrum Home csatornán vasárnaponként immár a negyedik évadával jelentkező NőComment! című talk-show-ban beszélt arról, mivel foglalkozik napjainkban. 

- Van pszichológusdiplomám, és ma már van Executive coach végzettségem, INNERMETRIX-konzulens vagyok, ami azt jelenti, hogy személyiséganalitikát is tanultam, az önismeretben tudok segíteni, támogatni embereket.

szily-nora-nocomment
Fotó: TMC

- Pszichológusként nem lettem klinikai szakpszichológus, nem csinálhatnék pszichoterápiát, de pont ezért jó mellé a coaching, mert a pszichológiai háttér ebben segíthet - mesélte a műsorban.

Gombos Edina lánya

A TV2 egykori műsorvezetője 2015 júliusában úgy döntött férjével, Albertóval, hogy három bőrönddel, a négy hónapos kisfiukkal, Matteóval és a hatéves, iskolakezdés előtt álló kislányukkal, Mirandával felszámolják magyarországi életüket, és Floridába költöznek. A 43 éves sztár lánya cuki kisgyerekként él legtöbbünk fejében, pedig az elmúlt évben sokat változott, többek között rengeteget nőtt. Nemcsak szép, mint az édesanyja, de nagyon jó tanuló is.

Ezt is szeretjük