Caramel feleségét ázsiai vonásai miatt bántották: könyörgött egy plasztikai műtétért

Molnár Szilágyi Szilvi már gyerekként megtapasztalta, milyen az, ha valakit a származása miatt bántanak.

Szilágyi Szilvi származása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Szilágyi Szilvi már gyerekként megtapasztalta, milyen az ázsiai származása miatt kirekesztettnek lenni. 

Molnár Ferenc Caramel énekes felesége a szeptemberi GLAMOUR magazin mellé csomagolt Mami mellékletben egy interjúban őszintén beszélt arról is, hogyan élte meg az atrocitásokat ázsiai származása miatt.  

Szilágyi Szilvi származása

- Gyerekkoromban nagyon sokat csúfoltak az ázsiai származásom miatt. 14 évesen mélypontra kerültem, kiskamaszként öngyilkos gondolataim voltak.

Könyörögtem az apukámnak, fizessen ki nekem egy műtétet, ami segít, hogy a szemem olyan legyen, mint a többi, „normális” gyereknek.

- Aztán valahogy átfordultam, és elkezdett nem érdekelni, mit mondanak mások. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem az értelmesen megfogalmazott kritikát, pláne hogy szeretek fejlődni, tanulni - mesélte az interjúban a második gyermekével várandós édesanya.

szilagyi-szilvi
Fotó: Ajkai Dávid/GLAMOUR

Mára megtanult nem foglalkozni az őt ért negatív kritikákkal, megjegyzésekkel, a családján kívül van néhány ember még az életében, akiknek nagyon ad a véleményére. Ismert családként persze még nagyobb támadásnak vannak kitéve, mindenkinek van véleménye róluk, vagy arról, amit csinálnak, és a „cancel culture”, avagy az eltörléskultúra a közösségi médiában szabályos alapállás lett, ők megpróbálják kizárni az életükből a negatív, rosszindulatú megjegyzéseket. Nyitottságra, elfogadásra és sokszínűségre nevelik a gyermekeiket abban a szellemben, hogy minden ember bőrszíntől, nemtől, kortól és hovatartozástól független a társadalom fontos része.

A teljes interjú az augusztus 9-én megjelenő, szeptemberi GLAMOUR magazin Mami mellékletében olvasható.

Caramel várandós felesége fürdőruhában

A sztárfeleség május 16-án az Instagramon jelentette be, férjével a második gyermeküket várják. Akkor csak azt osztotta meg a rajongókkal, hogy bővül a családjuk, azt, milyen nemű lesz a kicsi, még szerette volna megtartani maguknak. Ma lerántotta a leplet erről az információról.

Caramel felesége fürdőruhás fotót posztolt: kiderült, fiút vagy lányt vár

Caramelnek és Szilvinek ez az utolsó nyara egygyermekes szülőkként. A medencében örökítették meg a vakációzó családot.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük