Caramel felesége elárulta, miért utazott egyedül a Maldív-szigetekre
Szilágyi Szilvi elárulta, miért utazott el férje nélkül, egyedül egy hétre a Maldív-szigetekre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvia 2015 augusztusában, a kislányuk, Szofi első születésnapján mondta ki a boldogító igent. 

Az énekes és a 126 ezres Instagram-követőtáborral rendelkező, egzotikus szépség, akinek rajongói imádják a divatfotóit, hazánk egyik legharmonikusabb sztárpárja. Ezért is lepődtek meg sokan, amikor Szilvi június végén egyedül utazott a Maldív-szigetekre.

Caramel felesége ezért nyaralt egyedül a Maldív-szigeteken

Azóta több hetilap és újság kezdte latolgatni, mi lehet az oka annak, hogy a hat éve halogatott nászútra a feleség egyedül utazott el, és válságba került-e a házasságuk. Szilágyi Szilvia az Instagram-storyjában indított kérdezz-felelek napot, itt válaszolta meg a sokakat érdeklő kérdést. 

"Ezt az utat a férjemtől kaptam ajándékba, eredetileg együtt mentünk volna. Nagyon sokszor toltuk a Covid miatt" - kezdte a választ.

A pandémia miatt Caramelnek elmaradtak a koncertjei, július 8-án viszont a Budapest Parkban léphetett fel, amire sokat kellett próbálnia. Mivel Szilvi igazából sosem utazott el sehova egyedül, végül úgy döntöttek, a férje alkot és dolgozik, ő pedig tíz év után eltölt egy hetet úgy, hogy csak magával foglalkozik. 

"Sok szerepet játszunk az életünkben, anya, feleség, barát, nővér, stb. Csodálatos volt ez az egy hét. Nem voltak feladatok, nem voltak szerepek! Csak én egyedül ezen a csodás helyen! Rengeteg könyvet vittem, de inkább csak napoztam egész nap, beszélgettem a helyiekkel. Ámulva néztem minden növényt és állatot! Mindenkinek egy ilyen hetet kívánok" - írta a kisgyerekes édesanya. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy nagyon jót tett neki ez az egyhetes nyaralás, talán még sosem érezte magát ennyire jól a bőrében, a házasságában és az anyaságban. Boldogan és feltöltődve jött haza a családjához. Az egy hét leginkább arra tanította meg, hogy nem kell rosszul éreznie magát, ha pár nap énidőre vágyik. 

"Sose gondoltam volna, hogy képes vagyok ennyire messzire utazni egyedül, de igenis képes vagyok rá! Képes sok mindenre! Elengedtem a szorongást a szétszakadt pocakom miatt is… Nagyon kellett ez az út!" - vallotta be. 

Azt is elárulta a követőinek, hogy a családi nyaralás sem marad el, nagyon várja már, hogy kedden elinduljanak Olaszországba. 

Szilágyi Szilvi dögös fürdőruhában

A pálmafás, homokos tengerpartról, a türkizszínű hullámokkal a háttérben fürdőruhás képeket is posztolt. Bikiniben a kislánya születése óta nem mutatkozott, de az egyik Insta-storyban felhúzott egy barna kétrészest.

Ezt is szeretjük