Caramel felesége szexin felvágott fürdőruhában: a Maldív-szigeteken készültek a fotók

Szilágyi Szilvia Maldív-szigeteken készült fürdőruhás fotóit sokan dicsérték az Instagramon.

caramel-felesege-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvia kislánya 2014. augusztus 28-án született, a pár Szofi első születésnapján kelt egybe. 

A fiatal sztáranyuka igazi véleményvezér, 126 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon, rajongói pedig imádják a félig magyar, félig vietnámi származású, egzotikus szépség divatfotóit.

Caramel felesége fürdőruhában

A kisgyerekes édesanya imádja a családját, június végén azonban egyedül utazott a Maldív-szigetekre, ahol élvezhette az egyedüllétet. A pálmafás, homokos tengerpartról, a türkiz színű hullámokkal a háttérben fürdőruhás képeket is posztolt. Bikiniben a kislánya születése óta nem mutatkozott, de az egyik Insta-storyban felhúzott egy barna kétrészest. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

- Hét éve nem volt rajtam kétrészes bikini a szétszakadt hasam miatt. És iszonyat jó érzés újra felvenni. Azt hiszem, ezt az egyberészes dolgot lelkileg elengedtem - árulta el követőinek. 

"Ez igen! Én is így szeretnék kinézni anyukaként majd!"

"Még számomra is megható volt a story, nehéz dolog a lélek... Mindenhogy gyönyörű vagy különben, de az jó és nagyon fontos, hogy már te is így gondolod (illetve elfogadod, ami van, ahogy van)."

"Csodálatos alakod van! A hasadon pedig gyönyörű, ami van, "örök tetoválás" azért, hogy egy gyönyörű, csodálatos kislányt a világra hoztál! A fekete fürdő ruhában brutál alakod van, de a barna két részes, az az igazi!" - dicsérték a kommentelők. 

Ezt is szeretjük