Caramel felesége szexin felvágott fürdőruhában: a Maldív-szigeteken készültek a fotók
Szilágyi Szilvia Maldív-szigeteken készült fürdőruhás fotóit sokan dicsérték az Instagramon.

caramel-felesege-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Ferenc Caramel és Szilágyi Szilvia kislánya 2014. augusztus 28-án született, a pár Szofi első születésnapján kelt egybe. 

A fiatal sztáranyuka igazi véleményvezér, 126 ezres követőtáborral rendelkezik az Instagramon, rajongói pedig imádják a félig magyar, félig vietnámi származású, egzotikus szépség divatfotóit.

Caramel felesége fürdőruhában

A kisgyerekes édesanya imádja a családját, június végén azonban egyedül utazott a Maldív-szigetekre, ahol élvezhette az egyedüllétet. A pálmafás, homokos tengerpartról, a türkiz színű hullámokkal a háttérben fürdőruhás képeket is posztolt. Bikiniben a kislánya születése óta nem mutatkozott, de az egyik Insta-storyban felhúzott egy barna kétrészest. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Hét éve nem volt rajtam kétrészes bikini a szétszakadt hasam miatt. És iszonyat jó érzés újra felvenni. Azt hiszem, ezt az egyberészes dolgot lelkileg elengedtem - árulta el követőinek. 

"Ez igen! Én is így szeretnék kinézni anyukaként majd!"

"Még számomra is megható volt a story, nehéz dolog a lélek... Mindenhogy gyönyörű vagy különben, de az jó és nagyon fontos, hogy már te is így gondolod (illetve elfogadod, ami van, ahogy van)."

"Csodálatos alakod van! A hasadon pedig gyönyörű, ami van, "örök tetoválás" azért, hogy egy gyönyörű, csodálatos kislányt a világra hoztál! A fekete fürdő ruhában brutál alakod van, de a barna két részes, az az igazi!" - dicsérték a kommentelők. 

Ezt is szeretjük