A magyar szupermodell várandósan ment férjhez: kék csipkeruhában mondta ki az igent Szikszai Johanna

Szikszai Johanna augusztusra várja első gyermekét, a baba apjával a Balatonnál házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szikszai Johanna várandósan ment feleségül párjához, a világhírű magyar modell egy különleges, kék csipkeruhát viselt a meghitt hangulatú esküvőn.

A harmincéves sztár május közepén árulta el, hogy első gyermekével várandós, a kicsi augusztusi baba lesz.  

Szikszai Johanna esküvője

Szikszai Johanna mindössze 16 éves volt, amikor megnyerte az Elite Model Look hazai döntőjét. Karrierje azóta külföldön is töretlenül ível fölfelé, olyan neves márkák arca volt már, mint a Maybelline, a Vichy, a Garnier, a Devergo, a New Yorker vagy a Puma. A Daalarna esküvői kollekciójának rendszeres modellje 2016 szeptemberében házasodott össze Baji Balázs világbajnoki bronzérmes és Európa-bajnoki ezüstérmes gátfutóval, de 2018-ban elváltak.

A modell június 13-án egy bikinis fotóval mutatta meg, mekkora már a babapocakja, vasárnap pedig az esküvőjéről posztolt képeket. Természetesen egy Daalarna kreációban ment férjhez párjához, akit évekkel ezelőtt az ügynöke, Kajdi Csaba mutatott be neki a Visage Models ügynökség egy karácsonyi buliján. Szerelem volt első látásra, egész este beszélgettek. 

A Secret Storiesnak június elején azt mesélte, az eljegyzés egy hideg, téli napon, a Balaton partján történt, és az esküvőt is a magyar tengernél, a kertjük végében tartják meg egy öreg fűzfa alatt szűk családi és baráti körben.

- Rengeteg esküvőn látok olyat, hogy a férj és a feleség nem is egymás társaságában töltik életük nagy napját, hanem évek óta nem látott rokonokkal beszélgetnek külön-külön - nekem ez nem annyira tetszik a hagyományos esküvőkben.

A cikk az ajánló után folytatódik

A menyasszonyi ruhája is nem hagyományos volt, azt természetesen Benes Anita, a Daalarna tervezője álmodta meg. 

- Számomra régóta egyértelmű volt, hogy kék színű ruhát szeretnék majd viselni azon a napon, amikor Dani felesége leszek. Mondhatjuk, hogy a helyszínhez is tökéletesen passzoló ruhát választottam. (…) A várandósságom kicsit befolyásolta a ruha készítésének menetét, ilyenkor sokkal rövidebb idő alatt, sűrűbb próbákkal egybekötve készítik el a megálmodott darabot Anitáék, hogy a nagy napon a lehető legjobban álljon. 

Kocsis Dénes apa lesz, pedig párjával már letettek róla

Kocsis Dénes színészt és párját, Mészáros Petra pszichológust a nagyközönség a 2019-es Nyerő Párosban ismerte meg. A pár nyíltan beszélt a babavárás nehézségeiről és arról, hogy Petra endometriózissal küzd. Gyermekük akkor fogant meg, amikor Petra már elengedte, hogy babájuk legyen. Amikor megtudták a gólyahírt, eldöntötték, hogy összeházasodnak, amit titokban meg is tettek. 

Ezt is szeretjük