Szíj Melinda 7 éve ezt a férfit szereti - Egy rajongója rabolta el a szívét
Szíj Melinda szerelme nemcsak a rajongója, hanem a menedzsere is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szíj Melindát, a 2010-es Megasztár harmadik helyezettjét a műsor alatt nagyon visszahúzódó nőnek ismerhettük meg, de párja, Attila mellett kivirult, és sokkal nyitottabbá vált. Már hét éve tart a kapcsolatuk, melyről a 49 éves énekesnő őszintén vallott a Story magazinnak.

Attila az első számú rajongója és menedzsere

Szíj Melinda elmesélte, hogy kedvese rendszeresen megnézte őt élőben, ugyanis Attila szerette a dalait.

- A szerelmem eleinte csak a hangomért járt a koncertjeimre, ám szép lassan kölcsönös vonzalom alakult ki köztünk. Négy évig távkapcsolatban éltünk, három éve költöztem Budapestre, azóta együtt élünk - mesélte a lapnak.

Szíj Melinda és Attila hét éve élnek párkapcsolatban.
Szíj Melinda és Attila hét éve élnek párkapcsolatban.
Fotó: Facebook/Szíj Melinda

Mint minden párkapcsolatban, náluk is előfordulnak apróbb viták, nézeteltérések, de ezeket mindig igyekeznek megbeszélni egymással.

- Az egymás iránt érzett szeretet és tisztelet átsegít bennünket a nehézségeken - magyarázta.

Attila nemcsak Szíj Melinda szerelme, hanem a menedzsere is. Az énekesnő szerint a férfi igazi álmodozó, néha már le is kell állítania őt. A próbáit is mindig óriási örömmel hallgatja végig, látszik, hogy Attila nagyon szereti őt.

Nemcsak a szerelméről mesélt, hanem arról is, hogy nemrég átesett egy műtéten, egy csomót kellett kiműteni a torkából, azonban szerencsére sikerült az operáció, a hangja erejéből sem veszített semmit. Azt is elmondta, hogy az éneklés mellett egy ügyvédi irodában dolgozik asszisztensként Budapesten, de természetesen a családjához is rendszeresen hazajár Győrbe. Két felnőtt gyereke is megáll a saját lábán, míg fia Győrben él, addig lánya a fővárosban tanul.

Ezt is szeretjük