Fekete Dávid a Megasztárban vált népszerű énekessé - Nem találod ki, ma miből él
Fekete Dávid 2008-ban lett ismert a Megasztárnak köszönhetően.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid a Megasztár negyedik szériájában tűnt fel 2008-ban. Az akkor még csak 22 éves énekes a döntőbe is bekerült, második helyezett lett. Zenei karrierje alatt több albumot is megjelentetett, emellett klipjei is jelentek meg szép számmal. Legutóbbi dala, a You're too good for me ebben az évben debütált. A zenélés mellett azonban az énekesnek van egy másik állása is, melyből eltartja magát - autókereskedőnek állt szülővárosában, Győrben.

A zenélés még most is az élete része

Fekete Dávid mindig is rajongott az autókért, így testhezálló volt számára, hogy járgányokkal foglalkozzon.

- Az egyik felem ilyen művészi srác, a másik felem pedig nagyon üzletelgetős, földön járó - nyilatkozta korábban a FEM3 Café egyik adásában.

fekete-dávid-régen-és-most
Fotó: TV2/Megasztár, Facebook/Fekete Dávid

Mielőtt a 32 éves sztár belevágott volna az autókereskedésbe, egy hajón dolgozott énekesként egy hónapig, gondolkodott is rajta, hogy visszatér, és újra járja a világot a hajóval, de végül az autók mellett tette le a voksát. Számára ezzel egy régóta dédelgetett álma vált valóra, ráadásul jobban is testhez áll neki ez a fajta munka. Természetesen az éneklés is még az élete része, készít dalokat, videoklipeket, és fellépni is jár.

Fekete Dávid magánélete is sínen van. Cserpes Laurával 2010-ben házasodtak össze, végül 2012-ben bejelentették, hogy elválnak. Jelenlegi barátnőjével, Reginával még 2015-ben kezdtek randizni. A nőnek volt már egy lánya előző kapcsolatából, de az énekes a kicsit saját gyermekeként szereti.

Ennyit változtak a Megasztár énekesnői

A Megasztár első szériája 2003-ban futott a TV2-n. A műsorban szereplő énekesnők az elmúlt 15 évben rengeteget változtak - nézd meg, hogy festenek ma a műsor női felfedezettjei.

Ezt is szeretjük