Emlékszel Bálint Ádámra a Megasztárból? Ma már háromgyerekes családapa
Bálint Ádám még a Megasztárban tűnt fel, ma már három gyereket nevel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Ádám neve akkor vált országosan ismertté, amikor feltűnt a Megasztár második szériájában, még 2004-ben. A zenés tehetségkutatóban végül a hetedik helyen végzett. Bálint Ádám 2005-ben a Rómeó és Júlia című musicalben bizonyíthatott a tehetségkutató után, azóta is a Budapesti Operettszínház tagja. A színésznek nemcsak a karrierje, hanem a magánélete is jól alakult. Ma már három gyermeket nevel kedvesével, ikrei 2017 februárjában születtek meg. A színész Instagram-oldalán sűrűn posztol tüneményes gyermekeiről, és arról is őszintén ír, milyen a mindennapi élet a három lurkóval.

A családja az élete értelme

Bálint Ádám sosem gondolta volna, hogy egyszer háromgyerekes édesapa lesz, azonban 2017 februárjában felesége ikreknek adott életet, akkor így nyilatkozott az újszülöttekről:

- Egy testvért terveztünk, így nagyon meglepődtünk, amikor kiderült, hogy kettő lesz. Hatalmas feladat ez így, amelyet segítség nélkül biztos nehezen oldanánk meg. Még Izabell is nagyon pici, és ugyan vele nagyon sokat foglalkoztam - rutinom van a pelenkázásban, a fürdetésben, az etetésben -, három babát egyszerre ellátni nagyon nehéz lesz. Főleg este, amikor én színházban vagyok, hiszen tizenvalahány darabban játszom az Operettben - mesélte a Blikknek.

Egyévesek. Egy szempillantás alatt történt, hiába volt iszonyatosan kemény. Most sem tudom elhinni, hogy ketten vannak, és szerintem ez már így is marad; bután nézek ki a fejemből, azt se tudom, mi van, aztán már fel is nőttek. Úgy érzem, hogy az életnek semmi értelme — csak az számít, hogy szeress és hagyd magad szeretni, amíg lehet. Mert sosem tudhatod, hogy meddig lehet. A családom az életem értelme, semmi és senki más nem számít, és próbálok úgy élni, hogy a gyerekeimnek olyan apja, a feleségemnek olyan férje legyek, amilyet megérdemelnek. Nem mindig sikerül, de minden nap próbálkozom. És ez elég ahhoz, hogy boldog legyek. * They’re one already. It happened in a second, in spite of being really hard. I still can’t believe they are twins, and I think it will be this way forever; I’m just gazing at them with a dumb expression on my face and they’ll grow up in a minute. I have a feeling that life doesn’t have any meaning — the only thing that counts is to love and let yourself be loved as long as you can. Cause you never know how long you can. My family is the only reason of my life, nobody and nothing counts. I’m trying to be the father and the husband my children and my wife deserve — I do not always succeed, but I’m doing my best every day. And that’s what makes me happy. #twins #dad #dadlife #zwillinge #jumeaux #oneyearold #baby #birthday #notcoelho #ikrek

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy a színész nagyon élvezi az apaságot. Bár nem egyszerű az élet három gyerekkel, az Instagram-posztjaiból jól látszik, mennyire imádja a kicsiket, és ennél jobban nem is alakulhatott volna az élete. Egyik bejegyzésében ezt írta:

- A családom az életem értelme, semmi és senki más nem számít, és próbálok úgy élni, hogy a gyerekeimnek olyan apja, a feleségemnek olyan férje legyek, amilyet megérdemelnek. Nem mindig sikerül, de mindennap próbálkozom. És ez elég ahhoz, hogy boldog legyek.

A kis brigáddal elhagyni a házat és leugrani a Sparba hasonló előkészületeket igényel, mint egy hosszú hétvégére való kiruccanás. Benő már attól kiborul, ha a feneke a babakocsit érinti. Újratervezés. Serpa üzemmód. Mindenki boldog. Johanna élvezi a puha bundazsák ránézésre magas komfortfokozatát, Benjámin pedig imádja, hogy magamra gumipókoztam. Én pedig a felére összecsukott babakocsival végre beférek minden ajtón. Win-win-win. * Leaving our home with the gang requires the same amount of planning as a long weekend trip. Even if our destination is the supermarket at the corner. Ben freaks out as soon as his tiny bum touches the stroller. Recalculating. Sherpa mode on. Everyone is satisfied. Johanna enjoys the highest comfort level a stroller can give, Benjamin is over the moon happy being duct taped to my chest. And for me the treat is fitting thru all doors after converting our duo stroller into a mono. Win-win-win. #ikrek #twins #twinsandatoddler #dad #dadlife #dadoftwins #baby #babies #instadad #instababies #bugaboo #bugaboodonkey #stokke #babiesofinstagram

Ádám BÁLINT (@really_small_gang) által megosztott bejegyzés,

A színész egyébként nagyon szeret főzni, sőt, mesteri szinten űzi azt: a Spooon 1-2-3 nevű gasztroblog csapatának tagja 2010 óta. Rajong az ételekért, a házias ízek mellett a különlegesebb fogásokat is szereti.

- Ha próbaidőszak van, akkor reggel tíztől este tízig bent vagyok a színházban, főzés ez esetben kizárva - ilyenkor a környék kajáldáit mérem fel, szerencsére már egy csomó értékelhető hely van. Lazább időszakban mindennap főzök, sütök. A bevált recepteken túl nekifutok olyan ételeknek is, melyeknek elkészítése során megtanulhatok valami új technológiát - nyilatkozta a stahl.hu oldalnak

2017 őszén szerepelt az RTL Klub Konyhafőnök VIP második szériájában is. Természetesen a gyerekeinek is szokott olykor kotyvasztani különféle bébiételeket, sőt, már Instagram-oldalára is tett fel saját receptet.

A Megasztár győztesei egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néztek ki régen, és hogyan festenek napjainkban a Megasztár győztesei.

Ezt is szeretjük