A legsármosabb magyar színészek
A színészeknél nagyon igaz, hogy a tehetség és a kisugárzás még az átlagos külsejű pasiból is ellenállhatatlan szívtiprót varázsol.

Dia

 	Hujber Ferenc 	Az 1974-es születésű sármőrt a magyar közönség olyan filmekben láthatta, mint az Állítsátok meg Terézanyut! és a Valami Amerika, de sorozatokban is felbukkant, ezenfelül 2010-ben vele ébredhettek a nézők az RTL Klub Reggelijében. 2014-ben A Nagy Duettben szerepel Radics Gigi oldalán. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Hujber Ferenc »

Hujber Ferenc

Az 1974-es születésű sármőrt a magyar közönség olyan filmekben láthatta, mint az Állítsátok meg Terézanyut! és a Valami Amerika, de sorozatokban is felbukkant, ezenfelül 2010-ben vele ébredhettek a nézők az RTL Klub Reggelijében. 2014-ben A Nagy Duettben szerepel Radics Gigi oldalán.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Hujber Ferenc »

Dia

 	Száraz Dénes 	Száraz Dénest az ország egy sörreklám arcaként ismerte meg, pedig akkor már több éve játszott egyebek közt a székesfehérvári színház színpadán. A szexi hangú 1979-es születésű sztárt a TV2 Jóban Rosszban sorozatában Tamás atya szerepében szerette meg a közönség, olyannyira, hogy amikor kiírták, visszakövetelték a nézők. 	 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Száraz Dénes »

Száraz Dénes

Száraz Dénest az ország egy sörreklám arcaként ismerte meg, pedig akkor már több éve játszott egyebek közt a székesfehérvári színház színpadán. A szexi hangú 1979-es születésű sztárt a TV2 Jóban Rosszban sorozatában Tamás atya szerepében szerette meg a közönség, olyannyira, hogy amikor kiírták, visszakövetelték a nézők.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Száraz Dénes »

Dia

 	Nagy Zsolt 	Korunk egyik legizgalmasabb fiatal színészének tartják az 1976-ban született Nagy Zsoltot, aki színpadon - 2000 óta a Krétakör Színház tagja - és filmen - Kontroll, Intim fejlövés, Team Building, Retúr - is képes bizonyítani tehetségét. 2013-ban ő is szerepelt az HBO magyar sorozatában, a Terápiában. A piszkosul jóképű sztár már három kisgyerkőc édesapja.

Nagy Zsolt

Korunk egyik legizgalmasabb fiatal színészének tartják az 1976-ban született Nagy Zsoltot, aki színpadon - 2000 óta a Krétakör Színház tagja - és filmen - Kontroll, Intim fejlövés, Team Building, Retúr - is képes bizonyítani tehetségét. 2013-ban ő is szerepelt az HBO magyar sorozatában, a Terápiában. A piszkosul jóképű sztár már három kisgyerkőc édesapja.

Dia

 	Bereczki Zoltán 	Szinetár Dóra volt párja első pillantásra nem az a tipikus szépfiú, mégis van benne valami tűz, ami szexissé teszi. Az 1976-ban született énekes-színész számos musicalben bizonyított, rajongói hallhatták a Rómeó és Júliában vagy a Jézus Krisztus Szupersztárban is. Az utóbbi időben zenés produkciók producereként is tevékenykedik. 	 	Kapcsolódó cikk: 	"Lazábbra fűzzük a köteléket" Bereczki Zoltán meglepő kijelentést tett »

Bereczki Zoltán

Szinetár Dóra volt párja első pillantásra nem az a tipikus szépfiú, mégis van benne valami tűz, ami szexissé teszi. Az 1976-ban született énekes-színész számos musicalben bizonyított, rajongói hallhatták a Rómeó és Júliában vagy a Jézus Krisztus Szupersztárban is. Az utóbbi időben zenés produkciók producereként is tevékenykedik.

Kapcsolódó cikk:
"Lazábbra fűzzük a köteléket" Bereczki Zoltán meglepő kijelentést tett »

Dia

 	Makranczi Zalán 	Az 1979-ben született színész több színtársulatban is bizonyította már rátermettségét, ám a mozirajongók is találkozhattak vele a filmvásznon, az Alföldi Róbert rendezésében készült Nyugalom című filmben. 2013 szeptemberétől a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze. 2012 óta Szinetár Dóra párja.

Makranczi Zalán

Az 1979-ben született színész több színtársulatban is bizonyította már rátermettségét, ám a mozirajongók is találkozhattak vele a filmvásznon, az Alföldi Róbert rendezésében készült Nyugalom című filmben. 2013 szeptemberétől a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze. 2012 óta Szinetár Dóra párja.

Dia

 	Fenyő Iván 	Az 1979-ben világra jött színészt többnyire romantikus vígjátékokban szerették meg a hölgynézők. A 9 és 1/2 randiban és az S.O.S. szerelemben egyaránt a főszereplő szívtiprót alakította, de az igéző mosolyú sztár ezenfelül színpadon is rendszeresen játszik.

Fenyő Iván

Az 1979-ben világra jött színészt többnyire romantikus vígjátékokban szerették meg a hölgynézők. A 9 és 1/2 randiban és az S.O.S. szerelemben egyaránt a főszereplő szívtiprót alakította, de az igéző mosolyú sztár ezenfelül színpadon is rendszeresen játszik.

Dia

Trill ZsoltTrill Zsolt 1972-ben egy ukrán falucskában, Sárosorosziban látta meg a napvilágot, tehetségével mégis sikerült hazánk elismert színészei közé jutnia, aki színpadon és a mozivásznon - Kaméleon, A bunkerember - is magára képes irányítani a figyelmet. A sármos sztár szakmabélit választott párjául, Szűcs Nelli színésznő a felesége.

Trill Zsolt

Trill Zsolt 1972-ben egy ukrán falucskában, Sárosorosziban látta meg a napvilágot, tehetségével mégis sikerült hazánk elismert színészei közé jutnia, aki színpadon és a mozivásznon - Kaméleon, A bunkerember - is magára képes irányítani a figyelmet. A sármos sztár szakmabélit választott párjául, Szűcs Nelli színésznő a felesége.

Dia

 	Rékasi Károly 	A Barátok közt jóképű Zsoltja 2000 óta szabadfoglalkozású színész, a sorozatszerep mellett olykor fellép a színpadon is, valamint rendszeresen hallhatják rajongói Tom Cruise hangjaként. Détár Enikővel két gyermeke született. A házaspár útjai 2013 októberében elváltak. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Rékasi Károly kisfia belevaló lurkóvá cseperedett »

Rékasi Károly

A Barátok közt jóképű Zsoltja 2000 óta szabadfoglalkozású színész, a sorozatszerep mellett olykor fellép a színpadon is, valamint rendszeresen hallhatják rajongói Tom Cruise hangjaként. Détár Enikővel két gyermeke született. A házaspár útjai 2013 októberében elváltak.

Kapcsolódó cikk:
Rékasi Károly kisfia belevaló lurkóvá cseperedett »

Dia

Mátyássy BenceAz ország a Kontroll Gyaloggaloppjaként ismerte meg a tehetséges ifjú színészt, aki a színpadon is igyekszik folyamatosan bizonyítani, hogy nem csupán egy szexi pasi a sok közül. Bence egyébként 1981-ben született, a Színművészetit pedig 2007-ben végezte el zenész-színész szakon.

Mátyássy Bence

Az ország a Kontroll Gyaloggaloppjaként ismerte meg a tehetséges ifjú színészt, aki a színpadon is igyekszik folyamatosan bizonyítani, hogy nem csupán egy szexi pasi a sok közül. Bence egyébként 1981-ben született, a Színművészetit pedig 2007-ben végezte el zenész-színész szakon.

Dia

 	László Zsolt 	A Jászai Mari-díjas színész gyönyörű beszéde és bársonyosan szexi hangja miatt a nők kedvence. Olyan sármőröket szinkronizált már, mint Keanu Reeves és Eric Bana. Emellett az 1965-ös születésű sztárra rengeteg filmben is rácsodálkozhattak rajongói, a Szambától a Kontrollon át a Herceg haladékáig.

László Zsolt

A Jászai Mari-díjas színész gyönyörű beszéde és bársonyosan szexi hangja miatt a nők kedvence. Olyan sármőröket szinkronizált már, mint Keanu Reeves és Eric Bana. Emellett az 1965-ös születésű sztárra rengeteg filmben is rácsodálkozhattak rajongói, a Szambától a Kontrollon át a Herceg haladékáig.

Dia

 	Karalyos Gábor 	A Moszkva tér és A miskolci boniésklájd sármos főszereplője akkor vált országosan ismertté, amikor néhány hétig ő ugrott be Géza karakterébe Németh Kristóf helyett a Barátok köztben. Az 1980-ban született színész emellett rendszeresen fellép különféle színházakban is. 	 	Kapcsolódó cikk: 	Így még biztos nem láttad Karalyos Gábort »

Karalyos Gábor

A Moszkva tér és A miskolci boniésklájd sármos főszereplője akkor vált országosan ismertté, amikor néhány hétig ő ugrott be Géza karakterébe Németh Kristóf helyett a Barátok köztben. Az 1980-ban született színész emellett rendszeresen fellép különféle színházakban is.

Kapcsolódó cikk:
Így még biztos nem láttad Karalyos Gábort »

Dia

Miller ZoltánAz 1973-ban világra jött sztárt a magyar közönség énekesként és színészként is ismeri: annak idején ő hozta létre az Emberek nevű formációt, ezenfelül pedig láthattuk a Szomszédokban, valamint az 56 csepp vér című musicalfilmben is. 2008-ban szólólemeze jelent meg Fehér és fekete címmel.

Miller Zoltán

Az 1973-ban világra jött sztárt a magyar közönség énekesként és színészként is ismeri: annak idején ő hozta létre az Emberek nevű formációt, ezenfelül pedig láthattuk a Szomszédokban, valamint az 56 csepp vér című musicalfilmben is. 2008-ban szólólemeze jelent meg Fehér és fekete címmel.

Dia

 	Nagy Ervin 	A mozifilmekben kevésbé jártas nézőnek Nagy Ervin a Kaméleon szívtiprójaként tűnt fel először, pedig az 1976-os sármőr már korábban is bizonyított. A magyar Christian Bale nemcsak külsőleg hasonlít a világsztárra, de elhivatottságában és tehetségének mértékében is. 2013-ban ő is szerepelt az HBO Terápia című magyar sorozatában.

Nagy Ervin

A mozifilmekben kevésbé jártas nézőnek Nagy Ervin a Kaméleon szívtiprójaként tűnt fel először, pedig az 1976-os sármőr már korábban is bizonyított. A magyar Christian Bale nemcsak külsőleg hasonlít a világsztárra, de elhivatottságában és tehetségének mértékében is. 2013-ban ő is szerepelt az HBO Terápia című magyar sorozatában.

Dia

 	Szabó Győző 	Akik a nagymackó típusú pasikra vágynak, azok bizonyára odavannak Szabó Győzőkért. Az 1970-es születésű sztár rengeteg magyar filmben láthattuk már a Valami Amerikától kezdve a Kontrollon át a Szuperbojzig, ezenfelül a Beugró plusz oszlopos tagja. 	Kapcsolódó cikk: 	Elképesztő fotók a múltból! Szabó Győző, ahogy csak kevesen látták »

Szabó Győző

Akik a nagymackó típusú pasikra vágynak, azok bizonyára odavannak Szabó Győzőkért. Az 1970-es születésű sztár rengeteg magyar filmben láthattuk már a Valami Amerikától kezdve a Kontrollon át a Szuperbojzig, ezenfelül a Beugró plusz oszlopos tagja.

Kapcsolódó cikk:
Elképesztő fotók a múltból! Szabó Győző, ahogy csak kevesen látták »

Dia

 	Haumann Máté 	Haumann Péter fia Londonban és Los Angelesben is sikeres volt, de a hazai színpadokon és a filmvásznon is feltűnt már. Az 1980-as születésű szépfiú nem csak külsejét tekintve hasonlít híres édesapjára, tehetségét is örökölte tőle.

Haumann Máté

Haumann Péter fia Londonban és Los Angelesben is sikeres volt, de a hazai színpadokon és a filmvásznon is feltűnt már. Az 1980-as születésű szépfiú nem csak külsejét tekintve hasonlít híres édesapjára, tehetségét is örökölte tőle.

Dia

 	Nagy Sándor 	Az 1980-as születésű Nagy Sándor az Adagio zenekarból és a Madách Színházból is imserős lehet. Többek között a Producerekben, a Spamelotban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, Az Operaház fantomjában és a Betörő az albérlőmben láthattuk. Szerepelt a Magic Boys című 2012-es filmben és a Barátok köztben is.

Nagy Sándor

Az 1980-as születésű Nagy Sándor az Adagio zenekarból és a Madách Színházból is imserős lehet. Többek között a Producerekben, a Spamelotban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, Az Operaház fantomjában és a Betörő az albérlőmben láthattuk. Szerepelt a Magic Boys című 2012-es filmben és a Barátok köztben is.

Dia

 	Járai Máté 	Az 1978-as születésű színművész Veszprémben kezdte a karrierjét, majd több éven át a Szegedi Nemzeti Színház társulatához tartozott, 2010-ben szegődött el a győri társulathoz. Maár Gyula rendező és Törőcsik Mari színésznő unokája olyan darabokban szerepelt már, mint az Alice csodaországban, a Hamlet, az Aranycsapat, a Rent vagy a Kabaré.

Járai Máté

Az 1978-as születésű színművész Veszprémben kezdte a karrierjét, majd több éven át a Szegedi Nemzeti Színház társulatához tartozott, 2010-ben szegődött el a győri társulathoz. Maár Gyula rendező és Törőcsik Mari színésznő unokája olyan darabokban szerepelt már, mint az Alice csodaországban, a Hamlet, az Aranycsapat, a Rent vagy a Kabaré.

Fotó: jaraimate.nethu.net/Talabér Tamás

Dia

 	Kolovratnik Krisztián 	Az 1977-ben született budapesti színész zabolátlan természete és férfias sármja hamar leveszi a női nézőket a lábukról. Ehhez már csak hab a tortán a színművész tehetsége és sokoldalúsága, Krisztián ugyanis zenészként és fotósként is elismert. A jóképű színész egyébként nős és egy kisfiú apukája.

Kolovratnik Krisztián

Az 1977-ben született budapesti színész zabolátlan természete és férfias sármja hamar leveszi a női nézőket a lábukról. Ehhez már csak hab a tortán a színművész tehetsége és sokoldalúsága, Krisztián ugyanis zenészként és fotósként is elismert. A jóképű színész egyébként nős és egy kisfiú apukája.

Dia

 	Kamarás Iván 	Az 1972-es születésű, Jászai Mari-díjas színész a Budapesti Kamaraszínház, majd a Vígszínház tagjaként számtalan színdarabban bizonyította tehetségét. A nagyközönség A miniszter félrelép és az Európa Expressz főszereplőjeként ismerte meg arcát. 2014-ben a Megdönteni Hajnal Tímeát című mozifilmben láthatta a közönség.

Kamarás Iván

Az 1972-es születésű, Jászai Mari-díjas színész a Budapesti Kamaraszínház, majd a Vígszínház tagjaként számtalan színdarabban bizonyította tehetségét. A nagyközönség A miniszter félrelép és az Európa Expressz főszereplőjeként ismerte meg arcát. 2014-ben a Megdönteni Hajnal Tímeát című mozifilmben láthatta a közönség.

Dia

 	Csányi Sándor 	A Kontroll sztárja gyermekkora óta színésznek készült. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja, ezt követően elvállalta a Thália Színház művészeti vezetését. Korábban Pokorny Lia színésznővel alkotott párt, közös fiuk, Misi 2003-ban született, majd Tenki Réka színésznőt vette el, akivel első gyermeküket várják.

Csányi Sándor

A Kontroll sztárja gyermekkora óta színésznek készült. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja, ezt követően elvállalta a Thália Színház művészeti vezetését. Korábban Pokorny Lia színésznővel alkotott párt, közös fiuk, Misi 2003-ban született, majd Tenki Réka színésznőt vette el, akivel első gyermeküket várják.

Ezt is szeretjük
Fotó: