Elképesztő fotók a múltból! Szabó Győző, ahogy csak kevesen látták

Szabó Győző megmutatta, milyen cingár srác volt kamaszként.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Győző színész, aki tavaly júliusban töltötte be a 40-et, ma is olyan szabadlelkű és impulzív típusnak tartja magát, amilyen kissrácként volt Nyírbátorban.

Gyerekkori fotók a Reggeli műsorából

Az RTL Klub Reggeli című műsorában úgy fogalmazott, hogy családi örökségként a lázadást és a fegyelmet is magában hordozza, ebből a kettősségből nemcsak magánéletében, színészi játékában is előnyt tudott kovácsolni.

15 éves koráig cingár fiú volt

Győző vidéken töltötte a gyerekkorát, szülei szigorúan fogták, de mivel jó tanuló volt, iskola után csavaroghatott és bandázhatott kedvére a helybeli srácokkal.

Huszonévesként került fel Pestre, ahol csaposként dolgozott a Tilos az Á-ban, szó szerint a pult mögül került a színpadra.

Bár mindig is benne volt az élet sűrűjében, igyekezett végig két lábbal állni a földön. A színész saját elmondása szerint ma is ugyanaz a jólelkű csibész, aki volt, de külsőre rengeteget változott.

- Szakközépiskola első osztályában még 158 centi voltam, és egy nagyon sovány alkatú fiú. Aztán jött egy nyár, amikor elkezdtem evezni, és kőkemény túrákat csináltam végig. Amikor aztán bementem az évnyitóra, nem ismertek meg az osztálytársaim, mert 182 centisre nőttem, és nagyjából az a széles vállú fiú lettem, aki most vagyok - emlékezett látványos átváltozására a Valami Amerika macsója.

A kétgyerekes apuka maga is örök gyerek

Győző egyébként rendkívül hálás riportalany, az a típusú mesélő, akinek minden témához van egy jó sztorija. Szinte mindenről szívesen beszél, gyerekkoráról, cukrász édesapjáról, óvónő édesanyjáról, színészi szárnypróbálgatásairól, sőt, az apaságról is.

Ezzel kapcsolatban elárulta, hogy igyekszik sok időt tölteni a gyerekeivel, az előző kapcsolatából született, 13 éves Bori lányával és az öt hónapos kis trónörökössel, Mihály Simonnal.

A legsármosabb magyar színészek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Apaként leginkább azt a nyitott életszemléletet szeretné átadni nekik, amiben ő is felnőtt, és ahogy máig áll a világhoz. A kétgyerekes sztárapuka, aki - mint látszik - jelentős túlsúlytól szabadult meg, rendszeres vendég az otthonokban, rajongói minden héten láthatják a VIASAT Beugró című műsorában.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Színpadon pedig a Centrál Színház Jó zsaru - rossz zsaru című kétszemélyes darabjában, a Kamra és a Thália előadásaiban, valamint a Szikra Cool Tour House Machow Swing című zenés produkciójában tűnik fel.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük