8 hónapig titkolta - A magyar úszónő kisbabát vár

Szepesi Nikolett első gyermekével várandós.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kisbabát vár Szepesi Nikolett Európa-bajnoki bronzérmes úszó, olimpikon. Nevét akkor jegyezte meg az ország, amikor 2001-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon 100 méter háton első lett, és ugyanebben az évben az országos rövid pályás úszóbajnokságon is aranyérmet szerzett. 2007-ben az év magyar úszónőjének választották. 

Szepesi Niki 2010-ben vonult vissza. 2013-ban az Én, a szexmániás című botránykönyvével került újra a média figyelmének középpontjába, melyben többek közt arról is írt, kik azok az ismert sportolók, akikkel sportpályafutása alatt intim viszonyba bonyolódott.  

Szepesi Nikolett sokszoros magyar bajnok, Eb-bronzérmes hátúszó, a Kőbánya SC 21 éves versenyzőjeként 2009 őszén.
Szepesi Nikolett sokszoros magyar bajnok, Eb-bronzérmes hátúszó, a Kőbánya SC 21 éves versenyzőjeként 2009 őszén.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A 31 éves sportoló az utóbbi években úszásoktatóként dolgozott, és versenyeken is indult. 2017 augusztusában a budapesti Masters világbajnokságon országos csúccsal bronzérmes lett 200 háton a 30-34 év közötti kategóriában, az elmúlt hétvégén pedig ugyanebben a számban rajthoz állt az országos szenior úszóbajnokságon is. Itt szúrta ki a Ripost, hogy Szepesi Niki várandós. A lap fotót is készített róla, amin jól látszik a babapocak az úszónőn. 

- Rendszeresen, hetente kétszer járok úszni, és, ameddig csak az állapotom engedi, tovább folytatom, bár napokon belül a nyolcadik hónapba lépek - válaszolta szűkszavúan a lap megkeresésére, annyit azonban még elárult, hogy kisfiút hord a szíve alatt.

Kőbán Rita egykor és most

Kőbán Rita április elején lett 54 éves. Ugyan kerüli a rivaldafényt, de az országos sporteseményeken és szakági rendezvényeken ma is megjelenik. 

Ezt is szeretjük