Titokban megszületett a magyar úszónő babája - 8 hónapig hallgatott a terhességről is
Szepesi Nikolett egykori úszónő és botránykönyvszerző boldog kismama.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Titokban már egy hónapja megszületett Szepesi Niki első gyermeke. Az Európa-bajnoki bronzérmes úszó, olimpikon, egy botránykönyv szerzője a várandósságáról is sokáig hallgatott, már a nyolcadik hónapban volt, amikor először beszélt róla.

A 31 éves sztáranyuka várandóssága utolsó pillanatáig nagyon aktív volt, a nyolcadik hónapban még úszóversenyen vett részt. Talán ennek is köszönhette, hogy bár sokat evett, és semmit nem vont meg magától, alig hízott. A kisfia négy kilogrammal született.

- Természetes úton szerettem volna szülni, de az élet átírta ezt, így császáros, egészséges kisbaba lett - mesélte a Story magazinnak.

Ahogy a várandóssága, úgy a szülés utáni első hónap is kiegyensúlyozottan telt, a kis fia jól eszik, jól alszik a külön ágyban.

- Nagyon jó baba, nem hasfájós, éjszakánként csak egyszer ébred fel, kiegyensúlyozott és boldog. De ugyanez elmondható rólam is, amikor ő alszik, akkor én is, így nem vagyok fáradt, bár napi huszonnégy órás készenlétet igényel - osztotta meg az olvasókkal.

Sokszoros magyar bajnok és Eb-bronzérmes hátúszóként, a Kőbánya SC 21 éves versenyzőjeként 2009 őszén.
Sokszoros magyar bajnok és Eb-bronzérmes hátúszóként, a Kőbánya SC 21 éves versenyzőjeként 2009 őszén.
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Azt is elárulta, hogy a kisfia külsőre rá hasonlít, igazi kis hajas baba. Sokat sétálnak, és azt tervezi, elviszi babaúszásra is, ha pedig nagyobb lesz, megtanítja úszni.

Szepesi Nikolett akkor lett országosan ismert, amikor 2001-ben az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon 100 méter háton első lett, és ugyanebben az évben az országos rövid pályás úszóbajnokságon is aranyérmet szerzett. 2007-ben az év magyar úszónőjének választották. 2010-ben vonult vissza. 2013-ban az Én, a szexmániás című botránykönyvével került újra a média figyelmének középpontjába, amiben többek közt arról is írt, kik azok az ismert sportolók, akikkel sportpályafutása alatt intim viszonyba bonyolódott. Évek óta kerüli a rivaldafényt, úszóiskolát üzemeltet, párjával nyugodt életet él. 

Csobot Adél és Istenes Bence fiai

Csobot Adél és Istenes Bence kisebbik fiuk, Ádin arcát csak kilenc hónappal a szülés után mutatták meg. Második kisfiuk felülírta a hároméves Nátánnal szerzett szülői tapasztalataikat.

Ezt is szeretjük