Szellő István 1997-ben: így szerepelt először az RTL Klub Híradójában
1997. október 27-én kezdte meg az első igazi adásnapját az RTL Klub. Szellő István azóta a csatorna híradósa.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1997. október 27-én kezdte meg az első igazi adásnapját az RTL Klub. Szellő István is ekkor mutatkozott be a kereskedelmi csatorna Híradójának műsorvezetőjeként. 

A legelső adást még Hlács Andreával vezette, az ő helyére érkezett néhány hónappal később Erős Antónia, akivel azóta is műsorvezetőtársak. 

Szellő István 1997-ben

Az indulás óta 8395 nap telt el, a Fókusz és a Híradó a kezdetek óta folyamatosan képernyőn van - ahogy Szellő István is. 

szello-istvan-1997-2020
Fotó: RTL Klub

- A monitoron földgömbök pörögtek mögöttem, és egy nagyon alacsony üvegasztalnál ültem. Ez a belga RTL híradójának díszlete volt, amit itt is megépítettek - idézte fel a kezdeteket a híradós, aki 53 évesen még sármosabb, mint ahogy az RTL Klub nézői a legelső napján megismerték. 

szello-istvan-1997
Fotó: RTL Klub

Erős Antónia 1998 februárjában csatlakozott Szellő Istvánhoz és az RTL Klub Híradójához. 

eros-antonia-1998
Fotó: RTL Klub

- Azt lehetett érezni az elején is, hogy nagyon jó csapatba kerültem. 1998-ban még a kezdő csapat lelkesedése, lendülete érződött, jó volt ebbe a kezdő csapatba bekerülni, és építeni tovább ezt a társaságot, amiről ennyi év után jó látni, mennyire kiforrott - mondta az ötvenéves tévés a Fókusznak.

eros-antonia-2020
Fotó: RTL Klub

Erős Antónia fiatalkori fotókon

1993 és 1995 között a Kaposvári Városi Televízió riportereként dolgozott, 1995-ben pedig a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójához került. 1998-ban lett híradós az RTL Klubnál. A kereskedelmi csatornánál már rövid, sötét hajjal ismertük meg, de fiatalon volt hosszú, hullámos frizurája is. Képes összeállításunkban ritkán látott fotókat találsz Erős Antóniáról. 

Ezt is szeretjük