Szekeres Adrien nagyobbik lánya 18 éves lett: Jázmin ennyire hasonlít rá
Szekeres Adrien énekesnő nagyobbik lánya nagykorú lett, most ünnepelte a 18. születésnapját.

szekeres-adrien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrien több mint húsz éve él boldog házasságban: 1998-ban ment férjhez Kiss Gábor zeneszerzőhöz. 

A zenész házaspárnak két lánya született: Csillag Jázmin 2003-ban, Emília Gréta 2005-ben. 

Szekeres Adrien lánya, Jázmin

A 47 éves sztár nagyobbik lánya most lett nagykorú, a büszke édesanya a 18 éves Jázminnal anya-lánya szülinapi fotót is posztolt a közösségi oldalán. 

Több sztár, így például Szulák Andrea vagy Náray Erika is elküldte a születésnapi jókívánságait, és sokan rácsodálkoztak arra, mennyire rohan az idő. 

" Drágaságom:) illetve már felnőtt nő??? Azt a .... nagyon durva. Boldog szülinapot kívánok!" - írta Harsányi Levente.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szekeres Adrien a Best húsvéti számában mindkét lányát megmutatta, és arról is mesélt, hogy az idei ünnep más volt, mint az előző években, régebben ugyanis általában nem otthon töltötték a húsvétot: volt, hogy Magyarországon, a Bakonyban esett a hó, és úgy kellett kiásni a csokinyulakat és a tojásokat, máskor Prágában tíz gyönyörű festett tojást kaptak egy étteremben, amikor tojások után érdeklődtek. 

A tavaszi szünetben gyakran látogattak Németországba is, ahol Kiss Gábor nővére él a családjával. A német sógor nem igazán értette a magyar húsvéti szokásokat, ami vicces helyzetet is szült. 

- Amikor a locsolkodásra került sor, Manfréd nemcsak a lányokat és engem, hanem a férjemet is meglocsolta. Ma is nevetek, ha eszembe jut - mesélte az énekesnő a hetilapnak.  

Janza Kata és Pintér Tibor 22 éves lánya

Janza Kata és Pintér Tibor igazi álompárnak számítottak a ’90-es években. Szerelmük a Színház- és Filmművészeti Egyetemen kezdődött, találkozásuk után négy évvel álltak oltár elé. Házasságukból egy gyermekük született, Janka, aki úton-útfélen megkapja, hogy egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja. Különleges zöld szemét és még hangszínét is örökölte. A pályaválasztás terén sem hazudtolta meg, hogy kiknek a lánya, ő is színésznő lett. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük