Ő Szekeres Adrien férje már 23 éve: 8 hónap ismeretség után ment hozzá férjhez az énekesnő
Szekeres Adrien és a férje több mint két évtizede élnek boldog házasságban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrien a kilencvenes évek végén, pár hónapos kapcsolat után kötött házasságot Kiss Gábor zeneszerzővel, esküvőjükre 1998. augusztus 1-jén került sor. Idén ünnepelték a 23. házassági évfordulójukat. 

Első gyermekük, Csillag Jázmin 2003 áprilisában, a második, Emília Gréta 2005 márciusában született.

Szekeres Adrien házassága

Az énekesnő és férje már az első pillanattól tudták, hogy őket egymásnak rendelte a sors. Olyannyira hittek egymásban és a kapcsolatukban, hogy egy hónap után összeköltöztek, négy hónap után sort kerítette az eljegyzésre, nyolc hónap után pedig az esküvőre.

20 éve házas Szekeres Adrien és Kiss Gábor.
Fotó: RTL Klub/Reggeli


A 47 éves énekesnő állítja, a boldog, hosszú kapcsolat titka az, hogy párkereséskor legyen elképzelésünk arról, milyen férfit szeretnénk magunknak. 

- Nem érzem azt, hogy dolgozni kellene a kapcsolatunkon. Szerintem, ha már nagyon melós egy kapcsolat, az már nem biztos, hogy jó.

Abban hiszek inkább, hogy az elején az ember valahogy tudja, hogy milyen párt szeretne, kit szeretne.

- És amikor meg besétál az ajtón, vagy bárhol, merje azt mondani, hogy igen, ő az. Mi nagyon gyorsan döntöttünk egymás mellett, hiszen nyolc hónap után házasodtunk össze, négy hónap után lánykérés, és egy hónap után költöztünk össze, de az az érzés, hogy ő rá vártam, az megjött – mesélte 2019 februárjában az RTL Klub Reggeli című műsorában.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Hozzátette, amióta lányai kamaszkorba léptek, sokkal spontánabb lett a férjével az életük.

- Az az igazság, hogy mostanában a spontaneitás sokkal inkább benne van az életünkben, mint amikor a lányok kicsik voltak, és ezt nagyon bírom. Gondolunk egyet, nincs is házassági évfordulónk, és elugrunk például moziba. Mondjuk a lányoknak, hogy ott a hűtő, keressétek meg a vacsorát, intézzétek el. Ha elmegyünk egy moziba, az irtó jó érzés, mert szerintem, ami ki tud halni az ember életéből, vagy mindenképp sérül egy kapcsolatban, az a spontaneitás. A lehetőségekkel viszont tudni kell élni – nyugtázta az énekesnő.

50 éves házas magyar színészek

Gálvölgyi János egy színdarabnak köszönheti feleségét. 1966-ban együtt játszottak az Amatőr Színjátszó Társulatban: Gálvölgyi kettős szerepben a férjet és a fiút, Gács Judit pedig a feleséget és az anyát alakította.A színész ekkor mindössze 18 éves volt. Bár a híres bűvész, Rodolfo (polgári nevén Gács Rezső) lányának eleinte nem igazán tetszett udvarlója, idővel egymásba szerettek. Képes összeállításunkban olyan színművészeket mutatunk, akik több mint ötven éve élnek boldog házasságban. 

Cover-fotó: MTVA

Ezt is szeretjük