Szekeres Adrien ritkán látott lánya: a 18 éves Jázmin ébenfekete hajú szépség
Szekeres Adrien és férje két lány büszke szülei. Jázmin divattervező lesz, Emília énekel, gitározik és dalokat ír.

szekeres-adrien-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szekeres Adrient a ’90-es évek közepe óta láthatjuk a színpadon: 1996-ban a Tax Free énekesnőjeként debütált, majd egy évvel később csatlakozott az Unisex formációhoz. 

Szóló énekesnőként 2001 óta sikeres. A koncerteken kívül számos tévéműsorban szerepelt, 2011-ben Harsányi Levente párjaként énekelt a Nagy Duettben, 2022-ben pedig igent mondott a Sztárban Sztár című műsorra.

Szekeres Adrien 18 éves lánya

Bár köztudott, hogy a zenészek életét a pörgős tempó jellemzi, férjével, Gáborral cseppet sem bánják, hogy sokszor rohanás az életük, hiszen a hivatásuk szerelem számukra. Lányaikat is ebben a szellemiségben nevelték fel, így cseppet sem meglepő, hogy a 18 éves Jázmin és a 16 esztendős Emília is a művészetek irányába indult el.

A már nagykorú Jázminból gyönyörű, okos, fiatal nő lett. Sokáig az orvosi pályára készült, szakkönyveket bújt, és egy vakbélműtéten is részt vett, de végül a tehetsége utat tört magának. Az egyetem kiválasztásakor orvosi szakirány helyett a képzőművész és divattervező szakot jelölte be.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Kis túlzással a nagyobbik lányom előbb fogott ceruzát a kezébe, mint hogy járni tudott volna. És nem volt kérdés, van érzéke a rajzhoz - mesélte a Best magazinnak 2022 januárjában.

Az énekesnő környezetében sokan meglepődtek Jázmin döntésén a tanulmányait illetően, neki is szegezték a kérdést az édesanyjának, hogy hagyhatta ezt annyiban.

- Én meg visszakérdeztem, mi mást csinálhatnék. A mi példánkat követi, akik azzal foglalkoznak, amit igazán szeretnek. Hát nem ez a legfontosabb? Egy szülő leghőbb vágya, hogy a gyermekéből boldog, kiegyensúlyozott felnőtt váljon.

Kisebbik lányuk is igazi művészlélek. Minden esély megvan rá, hogy Emília átveszi a stafétabotot anyukájától a színpadon, hiszen nemcsak az énekhangja kiváló, hanem gitározik, dalokat és szövegeket ír, illetve zenét hangszerel. 

Szulák Andrea és lánya, Rozi

Szulák Andrea csak nagyon ritkán mutatja meg lányát a közösségi médiában, és az is ritka, hogy valahol Rozinával az oldalán jelenjen meg. 2021 decemberében kivételt tettek, együtt mentek el a West Side Story című film premiervetítésére. Az anya-lánya páros vonzotta a tekinteteket, a fotósok nem győzték kattogtatni a gépeiket a gyönyörű tini láttán.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük